Korang layan tak citer ni?
aku memula tak layan citer ni..
tapi bila tgk si Nora Danish berlakon terus minat nak follow citer ni...

tapi memang best citer ni...
walaupun aku menyampah tgk watak si Elly mazlin ni...
tapi siyesssss.... korang tgklah citer ni... memang menyanyat hati...
oooopppppsss...lupa plak nak beritahu....
citer ni kat TV9 jam 8.35 malam tau..... so.... tgk jgn tak tengok...
wah promote lagi....

nape aku suke tgk citer ni..
kebetulan kan.......
citer ni kisah si Hawa lakonan Nora Danish takde anak....
so kiranya kan, ada kena mengena dengan aku kan... so layan gak lahhhh....

nak tahu tak...tak dan habis buletin utama aku dah amik remote tukar channel ke TV9...hahahhha.....

mujur En Hubby aku pun layan citer ni...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, October 30, 2009
categories:

10 comments

  1. Yanmie Says:
  2. yan pun layan citer nie, tp tgk kt TV3 kul 4.30 ptg..hehehe...

     
  3. citer ni kat tv3 kan...tp diulangtayang kat tv9...rasanya ler. Akak tak penah tgk pun..sebab akak ni jenis tak sabar nk tunggu abes. Kalo abes takpe jugak...ni siap ada sekuel-sekual musim ke 2, ke 3 ni yg nyampah...saja je tak bagi abes...

     
  4. aRe_uDear Says:
  5. tgk gak cite tue.. suker tgk muka nora danishh.. ahakss..

     
  6. Ibuhani Says:
  7. ha...a.. tgk gak.....suka Nora Danish :)

     
  8. kekadang je tgk..
    elly skang preggy anak ke2 kan

     
  9. bspotgurl Says:
  10. I ada dengar jugak pasal b=citre ni tapiii belum tgk pun..;)

     
  11. fazemy Says:
  12. Layan jugak...cuma kdg geram tgk kebodohan adam. rasa nak lepuk pala dia. haha

     
  13. umie Says:
  14. kak...umie pun gitu gak..balik kerja pun tengok gak sempat buka tv3 dari 430-530ptg...mlm pun tengok sekali lagi...

     
  15. saya pun layan gak .. tapi petan petang laa..

     
  16. atty's Says:
  17. kty layan malam ..citer nie..
    suka tgk nora pakai tudung ..sweet jew..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS