hari ni patutnya aku cuti...

last-last... En hubby aku ada kejer plak.. nak ke Port Dickson...
eeeeeee..........takut beno dioa nak ckp ngan bos dia tukar tarikh lain nak ke PD tu..
sebab tu aku malas amik cuti awal-awal... cam ginilah jadinya....

En Hubby aku pun satu hal... kalau bab kejer 200% komitmennya....
pangkat gitu gakkk.... cemerlang tak gak....
eeeeeeeeeeeeee ni ayat org tgh hati panas ni...........

yang kedua plak ....

aku datang opis.. walalupun dah apply cuti........
sampai opis mcm-mcm hal jadi...
nak itu.. nak ini... salah itu.. salah ini...
eeeeeeeeeeeeee.................... satu hal lagi...............
duk umah bagus...............

Yang ketiga..........

Aku fedup so aku nak balik umah tghari...
last-last boleh plak hamba allah ajak aku gi IPPTAR....
la ni dah pukul 10.30 pagi... nak gi IPPTAR tapi 10.30 tak gerak lagi....
camner tu...............
aku plak bukan reti derhaka....

isisshhhhh.................. pepagi jumaat aku dah mengamuk............
patut.... jumaat yg suci ni berbahagia..................

Adohaiiiiiiiiii....................

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, October 16, 2009
categories:

12 comments

  1. CuTeMiUt78 Says:
  2. ooooppsss.. sabar..sabar...

     
  3. ppb_ppkp Says:
  4. sabar akak..sabar....pi mkn dulu na.ehheeh

     
  5. SABAQ JER LA....

     
  6. bspotgurl Says:
  7. alaallala... sabar ek...
    maybe ada benda important tu ;)

     
  8. rasp Says:
  9. tarik nafas...hemmmbbuuusss
    tarik nafas...hemmmbuusssss
    sabar sis sabar...

     
  10. kakngah Says:
  11. sabar.. sabar...
    dugaan hr jemahat..

     
  12. sabar tu separuh dr iman.........
    tp kekdg tak sabo jg jd nyer kan.....

     
  13. Delimasari Says:
  14. kena sabar bebanyak wehhhhh

     
  15. SyaNa Says:
  16. kak sabar kak..
    marah lg ke?? ke da reda???

     
  17. Ibu n Abah Says:
  18. Salam perkenalan buat ina,
    seronok baca kisah ina... jika adda kelapangan tu, jemputlah singgah di blog akak
    http://akak-akak.blogspot.com
    semuga perkenalan akan terjalin.

     
  19. Kak Zue Says:
  20. kekadang kesabaran boleh hilang apabila kita selalu mengalah dan mendiamkan diri..sampai satu saat, meletup. Kak long pun kdg baran gak..ihiks sabo2

     
  21. Izan Says:
  22. sabo kak sabo...
    hati panas sila makan ais kacang banyak2 =)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS