Hari Selasa lepas kan.. aku ada dgr panggilan hangit kat Hot FM..

memang setiap pagi aku akan dgr pangglan hangit ni...
tapi kan.. hari selasa tu kan.. aku memang angin ko.. menyirap darah aku...
memang tak patut...
kesnya apa tau.. gini...

ada sorang suami ni.. ada masalah rumahtangga ngan isteri dia..
kes dia nak kahwin lain...
dia dah berbincang ngan isteri dia pasal dia nak kahwin ni... tapi isteri dia tak setuju...

So dia suruh si Hot FM ni... call isteri dia...beritahu yg dia dah buat permohonan kat pejabat agama...

Masa aku dgr si faizal tu call isteri dia kan.. memang aku sedih betul... bukan sedih apa tau.. sedih..napelah suami dia bergurau mcm tu sekali...
siap cerita masalah rumahtangga dengan dj radio then sebarkan kat radio...
memanglah org tak kenal sapa ko kan.. rupa takde..haram jadah tak kenal ko.. tapi agak-agaklah.. nak kenakan isteri...

setakat luahkan perasaan aku tak kisah... ni sampai beritahu dah buat permohonan nak poligami kat pejabat agama... si isteri plak... punyalah sedih dan suara pun sebak dan menggigil aku dgr masa tu...

isteri tu siap ckp.. nape suami saya buat permohonan terus... kan saya dah kata saya nak jumpa bakal madu saya tu dulu... si isteri tu siap ckp lagi... kenapa tak hormat perasaan saya dan anak-anak....

bila aku dgr tu... aku dapat agak dah.. mesti they all memang ada masalah rumahtangga.... cian tau.. sedih sgt aku...

bila si faizal beritahu dia dari Hot FM... dan ini hanyalah panggilan hangit.. si isteri terus letak phone...

eeeeeeee......... bodohhhhhhhhhhhh si faizal ni...........
kalau ye pun ko nak buat panggilan hangit.. ko tapi-tapislah dulu....
jgn sesuka hati je... cuba bini ko si Lina tu yg kena mcm mana......

nyirappppppppppp..darah aku.........

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, October 28, 2009
categories:

16 comments

  1. Yanmie Says:
  2. hiks...x patut betul lah laki dia buat gitu..adoii 1 dunia leh tau masalah kuarga dia..aduhai..sian kt bini dia tu..

    nak bergurau tu cari ler benda lain nk berguraunye..nie pasal rumah tangga..huhuhu..nie sure blk umah makin gaduh bagai nk rak..

    mcm yg akak kata..hotfm pun kenalah tapis dulu..huhuhu

     
  3. ~ain Says:
  4. aih.. hal rumahtangga ni bukan buleh buat gurauan kan.. hal nikah kahwin walaupun satu adalah perkara yang serius. ni pulak hal nak bermadu segala. mana boleh main hangit2 gini. kesian isteri tuuuu..

     
  5. kalau saya sanggup pi kat hot fm...tu kasi bakarrrrrr....hahahahaah (gelak jahat) sian akak tu kan..hampeh punya laki...kalau la saya dibuat cenggitu...saya lari tak balik dah...

     
  6. betul tu.. lepas tu saya dgr kan.. si faizal tu citer .. d kata dia puas call semula tapi tak dapat.. selang beberapa hari tu.. isteri tu angkat phone.. then dia minta maaf...
    dia kata dia risau gak kot pompuan tu saman dia ker....

     
  7. Delimasari Says:
  8. ape le punya stesen radio wat mcam tu...
    kesian isteri org tu .... w/pun gurauan tp nnti jadi trauma tau.
    mmg boleh gilos kan.... klu kte haaaaaa siap panggilan hangit
    mmg dibasuh dengan sabun trojannnnnnnnnnnnnnn

     
  9. Cik Wanie Says:
  10. apalah buat mcm tue,
    memalukan sungguh,
    mmgla x nampak rupa,
    tapi YA ALLAH,
    wanie x dpt bygkan kalau wanie berada ditempat wanita itew,
    mmg giler arrrrr

     
  11. itafukada Says:
  12. septtnya diorang tapis dulu panggilan mcm tu..
    xsemua perkara leh dibawak bergurau..
    tu gurau kasar namanya..huhu..

     
  13. aRe_uDear Says:
  14. hampeh tu laki die, si faizal nie pun 1 hal.. cam xle ber fikir jerw.. boleh lak bergurau2 cam tu

     
  15. fazemy Says:
  16. Y e ke? Kurang hajar nya laki tu. Yang hot fm pun satu..agak2la nak kena kan org camne. tgkla kes. klw dah libatkan hati dan prasaan org sedihnya.

     
  17. ohhoo..truk kan..sbbtu ana dah x suka dengar siaran camtu pepagi..buat sakit hati menda sensitif boleh jd perkara mainan bg depa. Mmg x patut sungguh hal2 rumahtangga dijadikan point utk buat lawak.
    Takkan xle pikir, kalo hg setakat nk kena kwn2 xpalah..ini isu suami istri & rumahtangga..xdak akal ke?

     
  18. Ena Qalinsya Says:
  19. tu r..kekadang DJ Radio ni tak peka malah tak pk langsung prasaan org.. Nak wat panggilan hangit camne pun, jgnla mende2 yang sensitip dibuat gurauan.. bahaya

     
  20. Joanna Says:
  21. kalau saya le saya sama je FBI tu tak guna akal langsung kan

     
  22. HappyIrfa Says:
  23. gila ke hape..eeeeeeeeee aku pulak yg geram

     
  24. H A i Z u M Says:
  25. saya rasa kan kak, faizal ingatkan suami dia main-main aje, tapi rupa-rupanya memang betul ada problem tu..tu yg jadi kelam kelibut tu..

     
  26. Farah Says:
  27. suami die bodoh..faizal pon sama bodoh! saya pon geram gak bila baca

     
  28. Farah Says:
  29. suami die bodoh..faizal pon sama bodoh! saya pon geram gak bila baca

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS