Dah lama dah teringin nak gi kedai si Linda Onn ni...

maklumlah... area Ampang.. memang aku tak biasa ronda-ronda.....

So.. dah kebetulan si mama aqilah ni ajak gi ronda-ronda TESCO Ampang... so aku pun minta dia tunjukkan aku kedai si Linda Onn ni..

Katanya dalam TESCO Ampang ni ..ada kedai nasi ayam dia...

Lepas tu kebetulan masa nak gi KK Home Deco tu plak.. sebelahnya kedai si Linda Onn lagi.. tapi kedai My Asam Pedas dia plak....


Fuuuhh.. tercapai gak aku nak tgk real kedai dia....

Nanti satu hari nanti aku nak cuba datang makan plak... nak rasa sendiri ...

cian ekk... orang lain dah berjuta pegi.. hanya aku je lum pegi lagi...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, October 13, 2009
categories:

8 comments

  1. Delimasari Says:
  2. ooo tengok luar sahaja...
    dengarnye masak asam pedasnya dia sodap........

     
  3. Mak Izz Says:
  4. punyela besor banner gambor dia ek

     
  5. itafukada Says:
  6. tgk entri ni, tetibe rs nk pegi jgk..
    xpnh pegi jugak ni.huhu..
    katne tmptnye tu kak??

     
  7. MarlissaMusa Says:
  8. hi akak, sedap tak???

     
  9. akak lum pegi lagi... insyaalah nanti akak pegi nak rasa

     
  10. rasp Says:
  11. me slalu je lalu kat kedai asam pedas dia..
    TAPIIII lum sampai seru nak gi makan situ :)

     
  12. fazemy Says:
  13. Asam pedas dia ni tak rasa lg. Nasi ayam dia pernah cuba..not bad..tp not my taste jgk. haha. Owh kena tggu review lepas mkn plak nih..

     
  14. Izan Says:
  15. area ni dekat ngan umah mak saya kat msia. masa balik aritu selalu pi tesco ampang nampak la kedai ni tp tak pernah pi mkan pun. =)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS