Jumaat lepas si mama aqilah ngan akaknya si rafflesia merah ngajak aku gi Tesco Ampang... nak beli hadiah birthday anak jirannya katanya...

Aku?.. biasalahhh... kalau ngajak.. on je... nenggek jelah... bukan kena bayo pun... duk opis pun boring baik aku panas-panaskan badan...

Lepas ke TESCO terus ke KK Home Deco plak... si mama aqilah tu kan suka benonya dia ngan English style ni.... yang aku ngan akak dia tak berapa nak berperasaan... so ngekor jelahh...
dialah yg dok kehulu-kehilir ... dok berangan-berangan konsep umah dia...

yang bestnya ...aku tanya akak dia..umah ko nanti konsep apa.... dia kata tak berkonsep.. ko nilailah sendiri bila datang umah aku...
wakakakakaka... lawak-lawak....


tapi weh.. best gak KK Home Deco ni... 3 tingkat tuuu... macam-macam adaaaaa......


kalau ikutkan aku kenan gak ler ngan semua yg ada kat sini.. tapi entah ekk.. jiwa aku takleh ler nak terima kalau nak bawa balik ke rumah... En hubby aku pun gitu...
tapi kalau bunga-bunga dia aku boleh gak terima ...

tapi bab-bab gantung-gantung ni.. benda yg kecik-kecik tu ... tak kuasa aku... tak kenan aku...
aku nikan bukan boleh benda-benda gitu.. lemas ..gimas.... malas nak lap habuk...


hahhhh........... tapi kalau hak yg kat bawah ni aku leh terima ... so sweet... nanti ada rezeki aku nak rembat gak satu...

maklumlah ..akukan takleh tgk comforter... mesti nak beli...


sweet kan... mcm bilik gegirls plakkkkk.... sesuai kan...


hah ni plak.... cover table... mcm-mcm ada... naik juling si mama aqilahhh...
agaknya dalam kepala dia dok terbayang-bayang nak letak kat mana... almaklumlah umah baru....



aaaikkk.. ni nape plak.... bertarik-tarik ni....
loooooorrrrrrrrrrrrrr..............dah nama pun blogger tegar... harus dimana-mana snap gambo....

hahahhah...lawak-lawakkk.........

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, October 12, 2009
categories:

11 comments

  1. MRS. K Says:
  2. saya minat gak english style ni
    tapi hubby tak minat laa
    siap warning lagi umah taknak english style
    nak simple jer
    huhuh..

     
  3. rasp Says:
  4. me pun kureng skit english style nie...
    tapi suukaaa tgk jamu mata *ihiks*

     
  5. Delimasari Says:
  6. umah kte pun xde konsep ape - ape ade je.....
    minat tu ada tp pakwe xnak.... dalam angan222 aje

     
  7. Gieyana Says:
  8. mmg cantik kan kalau p cuci mata...sy x baper minat sgt english style nie..kalau beli pon tak ler yg nmpak serabut sgt..

    aperpon yg comforter tue mmg cantik kan!:D

     
  9. tak tau nak deko kat mana....huhuhuh umah tak dak lagi...

     
  10. samalah.. saya pun tak minat... tapi suka cuci mata je... umh saya konsep moden & kontemporari....

     
  11. memula sekali tgk gambar tu kita dah agak dag..ni mesti KK deco dekat ngan tesco ampang tu..ha..kan betul..
    sebab umah mak kita dekat2 tersco ampang tu jer..di situ lah kita membesar bagai johan..ekekekeke~

    sesuai benar kita nak kesini kan kak kan..memandangkan umah kita pon dah nak dapt dah..huhu~

    laaa...kita baru tau mama aqilah ngan kak refflesia tu adik beradik..apa ke sengal kita nih

     
  12. ~ain Says:
  13. wah.. ain berkenan bunga2 tu.. tapi kalau english sytle tu kureng sket.. ain prefer moden kontemporari .. bilaa laaaa nak ada rumah sendiri nih..

     
  14. PuteriSatu Says:
  15. klu tak minat...dok dendiam yek... cuba hormat sikit aku yang minat english style ni...ahaks... sila kaburkan plat keta aku tuh ye... aku saman ko 1 juta nanti...nak?

     
  16. lorrr. ni.. lupa aku nak kaburkan... wahh boleh jadi perampok ni dong... org tgh kayo renovation

     
  17. Mak Izz Says:
  18. bestnya jejln cuci mata. kak nk tny, harga comforter tu brp ek? sy sll pergi kk home deco kt bazar jln tar ni je. rasanye xde jual comforter.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS