Haiiii...

Bz kejer ke.....
keeeeeeeeeeeeeeeeee................ bz mengupdate blog...
amboi..amboi ..amboi... sempat lagi uolss ek....
bila kejer nak siap kalau mcm ni ler gayanya......
chahahiittt.......

Oklah kalau gitu.. meh aku nak bagitau skit...
mehhh.. mehhh ler dekat-dekat...

masa uolss baca N3 ni aku dah ada kat IPPATAR dah...
cam biasalah... handle kursus..............
kiranya seminggu ni aku takde tau...

Tak sempatlah aku nak siapkan n3 khas utk uollss....
Confirm blog aku sunyi seminggu ni...
rating Nuffnang aku pun..merundum gamaknya... sure ler kan...

Tapi takpe...
balik je dari kg dan kursus ... aku akan mengganas semula...
Muahhahahahhaha.....


Ok.. dah.. itu je aku nak ckp...
gi buat kejer .....
kang bos potong line tenet ...
baru tau....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, October 19, 2009
categories:

5 comments

  1. Delimasari Says:
  2. pegi kursus plak, mmg sunyi le
    xdpt cite2 terkini ina...

     
  3. rasp Says:
  4. tutup kedai leh seminggu nie ek...
    take care!

     
  5. kakngah Says:
  6. bz weeeyyyyy!! bz giler ni...
    blogwalking kehkehkeh!!!

     
  7. lily lotus Says:
  8. apepun jangan lupa rest kay ;)

     
  9. Izan Says:
  10. skang ni musim kursus ke? ramai bebenor yang gi kursus

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS