Lama dah saya tak kena tag.. kalo korang nak tahu..
akak ko ni memang tak suka di tag...
tapi kalo org dah beri... kena terima...
org berbudi kita berbahsa ..
ye takkk...suria...



so.. soalan yg perlu saya jawab ialah :-

Kenapa cekodok pisang menjadi sarapan pilihan saya:

Sebab....ini jelah yg paling senang...kalo nak buat dia... just lenyek-lenyek jer.. pastu letak tepung sikit... pastu gentel-gemtel.. siap....dan yg paling best... kalo akak masak kari je.. sure adalah cekodok pisang tu....

Pas kan tag ni kepada 4 rakan2 anda yang lain..

  1. Puteri satu
  2. aizahkaman
  3. puan stoberi
  4. aziefirdaus83

SYARATNYA KEPADA SESIAPA YANG DI TAG:
  1. sila copy gambar cekodok diatas
  2. sebutkan nama penghantar sarapan cekodok
  3. bagitahu kenapa sarapan cekodok pisang menjadi pilihan anda
  4. tag game ini hanya boleh dikirimkan waktu pagi shj before noon..kalau x susuk kat muka sume x jadi..hahaha tipuuu..
  5. Last sekali pas kan tag ini kepada 4 rakan2 yang lain..

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, April 23, 2010
categories:

9 comments

  1. Erin Rashid Says:
  2. kak, cekodok pisang mmg KEGEMARAN saya
    mkn waktu ptg pon ok je!

     
  3. Nor Aishah Says:
  4. wah sedap cekodok pisang ni.. lagi2 klu ada kerak kecik2 kat tepi dia.. memang sedap betullah.. minum ngan kopi panas.. terasa di kampung halaman pulak..

     
  5. Delimasari Says:
  6. cekodok mmg sedap === tambahan plak klu
    goreng habis-goreng habis === nyummmmmm-nyummm
    sok nk wat cekodok....

     
  7. .::WaNiE::. Says:
  8. ok lapar ekekeke

     
  9. lily lotus Says:
  10. baru makan pagi tadi..pastu lawas gila..hihi

     
  11. Miss Nurul Says:
  12. huhu bestnya..jemput2 pisang...

     
  13. aYu Says:
  14. mcm sedap je..lapa..

     
  15. Joyah Sempoi Says:
  16. hahaha..cekodok pisang yang best..tapi kat sini susah nak jumpa pisang yang sedap untuk buat cekodok..rinduuuuu nak makan cekodok air tangan mak..:)

     
  17. kalau ada lebih antar cekodok kat sini kak

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS