Hari ni aku start gentel rambut semula..
coz en hubby aku kursus kat Kuala Selangor..
Kursus untuk nak jadi PEMBANCI le plak...

bulan Julai dah start kena banci... so now dia sebagai penyelia
kena ler kursus untuk tugas-tugas penyelia...

korang ada tak yg terpilih?????

actually.. dia tak minat pun nak jadi pembanci ni..
tapi dah terpilih tu kenalah buat gak...
Berkhidmat Untuk Negara kan........

dapatlah kalo tak silap Rm 70.00 sehari sebagai penyelia
dan RM 30.00 sebagai pembanci....

tapi yg tak tahannya tu.. kos minyak, kos makan, minum
dan kelengkapan banci semua ditanggung sendiri...
camno tu...
tak berbaloi rasanya....

takpelah.... yang penting nanti..
kalo program banci ni dah mula julai 2010 nanti....
korang berilah kerjasama ....jgn tutup pintu plak.....
jawablah apa yg ditanyakan....

maklumat korang penting untuk pembangunan dan kesejahteraan negara tau...

ingat tu....
so.... marilah sama-sama kita beri kerjasama ...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, June 3, 2010
categories:

4 comments

  1. adam-arissa Says:
  2. sume S22 kena g banci ye kak? eh...dulu sy prnh gak keje banci ni masa banci pertanian tu...OT TNT jabatan perangkaan byr...apasal lak kali ni tanggung sendiri?

     
  3. fifthtouch Says:
  4. aii. mmg la kene klua duit dlu ntuk makan, minyak suma pastu bley claim. mana ada bagi duit dlu. nnti xwat lak keje dh ad duit..
    research dlu le

     
  5. Epa Zarifa Says:
  6. owh, result die dah kua ke kakak? arituh sy pegi interview jdk penyelia.tp dorg ckp kalo dpt jdk pembanci nak ke x.....mule2 malas...then pegi jela...dpt pengalaman...dpt xdpt...xkesah la..sbb diri ni free memanjang...tanam anggur la katekan...keje xdpt2 lagi...sedih kan? huhu

     
  7. miss zia Says:
  8. kite baru nak g interview esok..agak2 ape dia tnye eh...takut la plak...=)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS