Naik muntah aku tgk fail-fail ni....

kalo korang nak tahu inilah fail yg memeningkan kepala aku 1 bulan ni...
nampak mcm sikit... tapi sebenarnya 1 fail mewakili 1 jawatan..
dan 1 jawatan mewakili 60 orang kakitangan...

bayangkan.....

ada kalo ada 15 jawatan x 60 orang dah berapa..
setakat menaip je takpe...
bab yg nak cari LNPT 3 thn, tarikh iystihar harta, PTK.. dsbnya..
muntah ijo, kuning, merah aku dibuatnya....

balik umah je mata nak tertutup.. sbb mata letih tgk nombor-nombor dan segala bagai benda nak rujukkkk.....
adohai...
bukan senang tau nak buat kenaikan pangkat orang...
orang senang nak tunggu surat offer jer...
sedangkan aku.. naik juling nak buat kertas pertimbangan...

ini tak habis lagi tau...

lepas ni... semua fail ni dibawa ke meeting bersama JPA..
bila JPA dah lulus....dah peraku...

baru boleh offer...

masa ni masak lagi aku....
sbb nak buat surat offer dan penempatan plakkkk....

nasib-nasib....

bos plak dah kata kat aku.. lepas ni nak buat penegsahan kumpulan profesional plak.... gred 44, 48, 52, 54 dan jusa....

fuhhhhh!!!!!!!!!!!!

masak..masak.....
cepatlah... pegawai baru lapor diri duk sini... tak sanggup aku muntah ijo setiap hari...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, June 28, 2010
categories:

5 comments

  1. cheqna Says:
  2. salam kak

    ekekekeke..sabo kak.....akak banyak tu mutoh hijau..cheqna kalu dengo masalah seorang klien pun boleh pinor jadinya..huhuhuhuhu

     
  3. sz | m.s.s Says:
  4. wahhhhh mmg sangattttt manyakkkkk....

     
  5. sangatla manyak! demi sesuap nasi... wahahhahah.. mabeles ayat!

     
  6. wawa Says:
  7. cemuih kejenye (kata org utara)

     
  8. sis..naikkan pngkat i bleh??ekekekekek

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS