Eceh..ceh.. tajuk mcm ia..ia..okkkk......

macamlah dinanti-nantikan sangat..
dari semalam hinggalah hari ni... family mertua aku asyik call jer
tanya bila nak sampai... bila nak sampai....

yg laki aku pun satu.... cuti dah hari ni tapi ada kejer plak...
sibuk ngan program banci dia tu.....

oooopppssss.. tak baik ngata laki kan!!!!

tapi aku pun satu hal gak....
yelah hati tak berapa nak ada kat Terengganu....
so nak balik pun mcm hendak taknak jer....

dan kebetulan plak aku bz benonya nak uruskan kursus aku ahad ni..
so dikesempatan ini.... aku gi opis utk settlekan apa-apa yg patut...
ooohhh... bak kata member aku pun...

"rajinnyer ko datang opis, walaupun cuti...
kalo akulah.. tak lalu langsung dah opis"

yelah... lain orang lain perangainye kan..
mcm aku.. aku mikir tanggungjawab jer...
lain aku tak mikir...

pada aku setiap tanggungjawab yg diberi aku akan sempurna
dengan sebaik mungkin...

dan maybe gak aku takde komitmen lain...
mcm member-member yg lain.. byk komitmennyer....
anak.. keluarga... kejer kan....

so itulah aku....

dan dipendekkan citer....
aku tgh bersiap-siap kemas meja
coz jap lagi nak bertolak ke Terengganu...
Doakan perjalanan aku selamat pergi dan balik yekkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, June 10, 2010
categories:

6 comments

  1. hati-hati d jalanraya...
    banyak2 kan doa..ayt kursi.. selawat sume...
    doakan rumah pon slmt...
    uhuhuhuhu jgn jd cam sy..tgal umh 3 ari.. masuk dek org...

    ape2 pon... slmt pergi...slmt pulang...

     
  2. Shida Says:
  3. selamat datang ke paka,teganu kak ina...jom singgah umah..

     
  4. Shida Says:
  5. selamat datang ke paka,teganu kak ina...jom singgah umah..

     
  6. Puteri Satu Says:
  7. Aku memang tak bertanggungjawab! hahahahah...

     
  8. aku punggggggg....huhuhu...kalo dah isi borang cuti tu,
    memang x menjejak opis dah aku....komitmen kt umah tarakkkk pun,
    tp unit aku x mcm cawangan ko....nak kena settle cepattt kan...
    takperla...apepun slmt pulang ke ganuuuuu....

     
  9. Delimasari Says:
  10. be careful INA.....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS