lawo tak handbag baru aku?????????
ke aku je yg pasan????

takpelah.. lawo dimata aku oklah kot...

kalo nak tahu.. baru je beli handbag ni...
murah sesangat... kat luar tak dapat rega yg aku dapat ni...
LV tu... celup pun celup ler.. janji puas.. lawo dan murah..
yg penting gaya.. muntah ijo korang dgr ek......

kalo ada yg minat nak tahu rega..
sila sms atau email aku ekk....
yg penting tak beratus pun reganya...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, June 1, 2010
categories:

8 comments

  1. Aleeya Says:
  2. lawa kak, kaler cam ni pun senang match ngn memana baju kan kak..beg sy pun kaler itam, coklat, kelabu krim..senang..hehhee, lelain kaler ade pink jewww

     
  3. nadja Says:
  4. wahh LV lagi.. tak kira ori ke tak.. kalau kata ori orang tetap cakap tak kan.. heehhe so kita kena la berjimat.. asalkan ader tag dia dah la.. heheeh

     
  5. FIESYAH Says:
  6. lawo lah kak, besor beg tu...x kisah ori ke x yg nak bwk beg tu pun kite, asal selesa udah ye x?

     
  7. @e_da Says:
  8. sy pun peminat LV.. samalam kak kjanji bergaya kan..

     
  9. hajarus Says:
  10. cantik laa.... ;d

     
  11. Chik Na Says:
  12. memang nampak bergaya ;-)

     
  13. ikiqzana Says:
  14. cantik la bag tu.. suker. kita pun baru beli bag jugak kt sogo.

     
  15. Delimasari Says:
  16. elegant tu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS