Pagi ni aku bangun awal sbb nak hantar adik ipar aku balik kg naik bas
hantarkan kat Hentian Putra...
pastu nak balik umah rasa boring plak...
coz En Hubby takde...

fikir punya fikir punya fikir....
why not datang opis jer....
settlekan kejer-kejer .. bagi clean meja.. sampai sekeping kertas pun takde...
nanti isnin boleh fokus kejer kenaikkan pangkat plak...
amacam.. bagus tak cadangan aku???
ahahkss.s...

so..... oklah kot datang opis....
aku call zaidi PAR aku... suruh buka pintu.... mujur dia tak kemana-mana...

dalam kul 11 pagi aku sampai opis.. aku tgk pintu pun berkunci lagi...
adohai.. camno tu.. bergolap plak aku kat tkt 15...

bosan-bosan... mehlah masuk bilik air..
kasi posing-posing dulu dengan hand bag baru aku....
oyehhhh..oyehhh.... panas lagi ni... baru buka sampul.. ahahks.s..



aksi gedik bersama bekal buah-buahan utk alas perut kat opis...



kat bilik air pun jadi...



tu hand bag baru aku... LV tu....
tak pernah haram aku beli warna merah....





jadilah handbag LV cap ayam.. ahahks.s...

tgh posing-posing.. datang plak si zaidi...
cisss.. hilang stim aku nak posing lebih....

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, June 5, 2010
categories:

5 comments

  1. illa Says:
  2. hehe..kalakar la ina nie..hihik..tgok mangga dlm plastik tu yg xtahan tuu ahaks..

     
  3. aNIe Says:
  4. Hehehe...merah sangatlah mak Ngah beg tu...hehehe...tapi akak suka warna tu...garang...berani...

     
  5. kak Erna Says:
  6. salam ina..tak sangka ina pun minat mangga.akak kalu mangga ni..berapa aje..bolih habis..
    cantik beg merah..

     
  7. Delimasari Says:
  8. uitttt == mmg cantik color merah tu == tampak elegant
    nape lak kata cap ayam wehhhhh

     
  9. Kemain lagi posing ngan manngga tu..nak sket boleh??

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS