Dua malam terturut-turut aku bermimpi pelik..
kata orang jgn percaya..
mimpi mainan tido tapi mimpi tu buat aku tertanya-tanya...

sebelum ni aku mimpi berkenaan rambut dan kepala...
itu aku tak kisah...
sbb aku tahu dah makna mimpi terrsebut..
sbb aku kalo berita gembira berkenaan aku..
sure aku akan mimpi rambut atau kepala...

tapi kali ni aku mimpi ..aku gi pasar tani ngan semua family aku..
termasuk mak aku....
then yg peliknya kat pasar tani tu kalo nak masuk kena buka kasut..
bila habis membeli belah.. nak balik..
nak amik kasut...
kasut semua tinggal sebelah jer...
so semua orang pakai kasut sebelah lain-lain....

pelik kan...

dan satu lagi mimpi....

aku nak basuh seluar jean yg selalu aku pakai....
aku raba-raba dalam kocek seluar...
pastu aku tgk byk sgt brooch tudung yg berkilat-kilat..
kecil-kecil tu dalam seluar aku...

aku amik keluarkan.. ada lagi.. ada lagi.. dan ada lagi...
tak habis-habis dalam seluar tu...

pelik kan...
apakah maknya yekkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, June 10, 2010
categories:

6 comments

  1. Aleeya Says:
  2. Akak penat sangat kot kak..hehehe

     
  3. aleeya.. kalo betul penat takpe.. kalo ada apa-apa yg riau tu.. ahahskss

     
  4. atty's Says:
  5. nak tau gak apa maknanya ..cuba tanya ustaz...

     
  6. @e_da Says:
  7. mcm petanda nak dpat rezki je kak... mungkin la kot...

     
  8. lily lotus Says:
  9. wah sangat mendalam makna ni. harap bermaksud benda baiklah yer

     
  10. tak tahu nak tanya sapa maksud mimpi ni...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS