Tgk en hubby aku.. setia menanti sang isteri nyer yang balik lewat...

semalam aku balik lewat.. kul 7 malam baru punch out dari office...
kejer bykkkkkk sgttttttttt..
so aku minta izin dia utk balik lewat minggu ni hingga kul 7 mlm..

yang kelakar kan...
masa aku kat LRT aku call dia...
sayang.. honey kat lrt ni.. kejap lagi sampai...
sayang kat mana ni?? aku tanya dia...

dia jawab per tau...
dengan lemah lembutnya...
dia jawab...
takpe...takpe.. honey buat kejer dulu...
sayang kat kaunter tiket LRT ni..
tgh tolong they all jual tiket.....

bila aku dgr dia ckp gitu...
kelakar aku rasa..... cian laki aku.... lama agaknya dia tunggu aku...
takde pun dia call aku.. bila nak balik..bila nak balik...

kalo aku ler..agaknya mau prepaid habis dok call dia tanya bila nak sampai ..
kaki lenguh jalan ler.. lenguh diri ler.. lenguh tunggu ler.. ahahkss
jahat kan aku????

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, June 2, 2010
categories:

8 comments

  1. mrs.ecam Says:
  2. uhuuuuu sme la kt...bile hubby lmbt 80kali kol tnya bile nk sampai...tp klu aku yg lmbt die saboo jek nungguu...ni yg buat lg syg kt hubby ni kn...hekhek

     
  3. rasp Says:
  4. untung kita dpt hubby2 yg understanding kan sis...
    i pun nowadays balik lewat...
    kiranya kul 7 tu dah abis awal laaa....

     
  5. nadja Says:
  6. kalau lewat tak per lagi.. tapi yang tolong jual tiket tuh yang tak boleh tahan.. sempat lagi buat lawak kan.. hheehh tak nak spoil mood..

     
  7. Drama Mama Says:
  8. baiknya dia. hehehhee...lucky you. betul2 ka tengah tolong juai tiket tu? ekekekkekekke

    http://twinkywinykstars.blogspot.com

     
  9. drama mama.. takde nyer betul-betul jual tiket.. saje jer buat lawak.. cupaya panas hati boleh cool kot...

     
  10. lily lotus Says:
  11. wakaka..baik punya perli ekk :P

     
  12. sz | m.a.s.s Says:
  13. ihiksss..sungguh berhemah laki akak itu! :)

     
  14. Fiza's Says:
  15. dalam makna jawapan hubby akak 2.. eheeee

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS