Semalam publish citer sedih.. kisah kemalangan...
hari ni aku nak publish kisah gumbira plak... buat per sedih memanjang kan....Ingat tak N3 aku ni.


aku citer kelmarin nak beri hadiah birthday en hubby....

lama dah kahwin tak tahu nak beri hadiah per,... bantai jelah...
hilang idea dah....ahahahsksks..


ok kot ni...hijau kesukaan ku..






masa aku beri hadiah ni....dia suka sgt...katanya dia kurang baju utk aktiviti kejer tak formal dia...maklumlah dia kan selalu gi ceramah bagai.. so rasanya sesuai kot kalo pakai baju ni malam-malam...

kain cotton.. tak panas.... bukan malam je.. siang pun sesuai kot...



see!!!!!!!!!!!! hari ni hari khamis.. so dengan rasminya dia dah pakai utk gi office pagi ni.... ahaahsks......

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, June 24, 2010
categories:

2 comments

  1. Salam Dik ooo nape tak hantar sms kalau nak order kek atau pun hantar e-mail..tapi lagi senang smslah....my no 019-4800424 kek tu boleh pos...dah pernah hantar sampai Johor, Bentong, KL, Terengganu....postage sekarang dalam RM12 untuk sebiji kek...kalau tak silap Akak lah...dulu RM10.70..dan kalau hantar selalunya hari ni poslaju esok by noon dah dapat! At least 2 days notice will do...tertakluk pada hal2 berbangkit...kalau berminat...sms kat Akak ya!

     
  2. Opps lupa nak wish Happy Birthday Em Hubby!...cantik warna tu!!! Pandai Cik Adiknya memilih!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS