Hari ni aku berkoban lagi..
kalo dulu aku korban tak pegi exam PTK demi menemankan en hubby konvo di UITM... tapi kali aku berkorban tidak menghadiri upacara Anugerah khidmat cemerlang plak.... sepatutnya aku kena pegi sbb akulah salah seorang dari penerima tersebut.. tapi apakan daya.. kita hanya merancang tuhan yg menentukan...

disebabkan kekangan kerja yang melampau dan terlalu pack membuatkan aku beralah dan bertanggungjawab diatas tugas-tugas yg diamanahkan kepada aku... takpelah... yang penting sijil cemerlang dan hadiah dari Kerajaan aku terima selapas acara ni... setakat tak pegi bersalam dan bergambo dengan menteri aku tak kisah pun kalo tak pegi.......

dan pesanan utk bos aku yg hencem....

" bos... terima kasih kerana percayakan kebolehan saya... insyaallah saya akan terus kekalkan prestasi saya ditahap yg terbaik..."

ooopppss.... satu lagi bos.... penempatan saya....... timbang-timbangkanlah saya disini ekkk.... aahahsksksk....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, June 29, 2010
categories:

5 comments

  1. ikan emas Says:
  2. tahniah berganda -ganda ni..

     
  3. @e_da Says:
  4. Tahniah kak.. sungguh berdedikasi.. patutnya akak kena naik stage tu.. huhu

     
  5. tahniah..bestnya dpt sijil dr kjaan..xpelah kalu xdpt nk pg kn..bkn sengaja pun, dah ade hal...

     
  6. Chik Na Says:
  7. tahniah dapat anugerah khidmat cemerlang..

     
  8. POSH76 Says:
  9. keep up a good work hehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS