Entah nape aku layan gak program realiti Imam Muda ni..
memula dulu mcm tak berapa nak endah...
tapi bila aku tgk bab yg dia kafankan mayat tu..
terus tersentuh hati aku nak tgk nyer...

kira ok gak tau program ni....
aku tgklah ..ada sorang peserta mcm best skit...Mirul namanya..
adalah ciri-ciri nak jadi imam tu..
masa khutbah pun suaranya best..
masa berdebad pun best...
masa bercakap pun aku tgk tenang jer...

tak mcm peserta lain.. nampak mcm control dan rendah diri sgt...
bagus gak ada program-program mcm ni kat TV...
takdelah stereotaip jer ... asyik-asyik nyanyi....

sambil tgk imam boleh gak kita yg menontonnya dapat ilmu...
ilmu kes pembungan bayi..
ilmu... cukur jambul..aqiqah....korban...

tahniah aku ucapkan pada ASTRO ....

buat Mirul, Asyraf, Nuri, dll.. semoga terus berjaya....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, June 7, 2010
categories:

5 comments

  1. atty's Says:
  2. kty suka gak tgk citer nie ..

     
  3. Aleeya Says:
  4. best kan kak imam muda neh...

     
  5. kak mas Says:
  6. program mcm nila yg boleh kita banggakan. buka A* dan segala mala realiti show yg ntah hape2 tu... :D

     
  7. PUANSTOBERI Says:
  8. A'ah. kita pun sker tgk. Bagus jugak program ni kan. At least kita pun dpt ilmu sama.

     
  9. Delimasari Says:
  10. dpt ilmu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS