Errmmm akhirnya adik ipar aku dapat gak A...
walaupun hanya 2 A..tapi aku puas hati...
sebab dia tak pernah dapat A..
yelah.. mana nak dapat.. main-main jer...

tapi semenjak dia dibawah pengawasan aku laki bini...
alhamdulillah...
akhirnya dia merasa gak A...
punyalah kecoh...
sampaikan dia nak tudung ..dia minta aku...
pandai-pandai dia kata hadiah sempena dia dapat A..
bila aku janji entah..
rasanya takde pun aku janji...

tapi takpe....
alhamdulillahhhh...
pelan-pelan kayuh...
baru 3 bulan pertama..
baru exam awal tahun...



tapi awal tahun lah nak kena bersedia kan...
aku tanya dia... dolu-dolu.. awal tahun dia dapat per...
dia kata awal ke hujung ke sama jer... C,D,E....
waaakkakakkkakakaa...........
lawakkkkkk..........

bulan Mei ni ada exam pertengahan tahun plak...
aku harap dia boleh dapat lebih dari tu...
insyaallah............

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, April 7, 2010
categories:

13 comments

  1. Jangan biarkan....kalau betul2 dibimbing...Insyaaalah..selagi ada kemahuan...di situ ada jalan!

     
  2. tahniah utk k ina + hasben atas kesungguhan membimbing adik...

     
  3. Mak Izz Says:
  4. bkn sng kak nk dpt A. takat BM, Agama tu.. insyaAllah la. subjek2 lain, fuh~ anyway, slmt maju jaya utk akak, husband & adik ipar. chaiyok2!

     
  5. SyaNa Says:
  6. alhamdulillah..ok la tu kak
    utk permulaan kan..

     
  7. tulah.. alhamdulillah... yg geram tu BM dan Agama dapat B... padahal itu patutnya yg boleh score A...
    ni lain plak yg dapat A nyer tu...

     
  8. AQisH Says:
  9. usaha tangga kejayaan..tnya dia xmo try score a ke..bagus gak program tu ;)

     
  10. Delimasari Says:
  11. ok le tu === pelan222 insyaallah...

     
  12. cza Says:
  13. bagus2! go go ina. berbakti pada adik ipar. semoga dia akan dpt more A lepas ni.

     
  14. sebenarnya manusia ni tak de yang dilahirkan bodo... antara nak atau tidak je.. kesungguhan kita yg akan mencerminkan prestasi kita.. betul tak kak??

     
  15. ~anna&anuar~ Says:
  16. two thumb up kak... best kalo sume cikgu gni.. baru jd orang bebudak ni.. moga die terus bjaya.. Ameen...

     
  17. waa..misi terawal dh menampakkan hasil..
    Mesti dia hepi betul2 hepi tu, kan??

     
  18. Erin Rashid Says:
  19. garang gak akak dgn adik ipar
    tapi saya rasa kalo saya garang dgn adik2 ipar saya
    diorg tak leh terima la...
    oleh itu, agak2 rasa nk tegur salah diorg
    diamkan aje
    tak sume org leh terima teguran kan?

     
  20. Nor Aishah Says:
  21. alhamdulillah... walaupun 2A cukup utk memberi semangat kepada adik

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS