Bulan mei ni ada exam pertengahn tahun plak..
kejap je masa berlalu...
tetiba teringat plak..
nape cikgu tak beri result keseluruhan pada ibu bapa ekk???
bukan dolu-dolu ada reportcard ker???
ke memang exam awal tahun takde???

takpe..takpe....
kalo tak bertanya sesat jalan kan???
so baik tanya cikgu kelas adik ipar aku tu...

sms aku...

"salam cikgu..sy nak tanya skit.. exam yg lepas ni ada reportcard tak?
atau no ke atau markah keseluran kelas ker..
sy tanya ni sbb nak tahu perkembangan suku tahun pertama adik sy.."

settle.. send dah aku pada cikgu...
kita tgk apa kata cikgu ekk...

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, April 22, 2010
categories:

9 comments

  1. Kakak yang sangat perihatin!! Bagus2...

     
  2. Miss Nurul Says:
  3. kalo x silap...skrg diorg just pakai slip jek. no more report card. nk mudah la kot. xtau la....

     
  4. Nor Aishah Says:
  5. wah.. prihatin sungguh... baguslah mcm nikan

     
  6. unlisted_one Says:
  7. owh,..sekarang dah takde report card ke? method baru nih.

     
  8. Ibuhani Says:
  9. kakak yg prihatin Ina ni :)

     
  10. hmm..mmg itu laa yg sepatutnya kepada ibubapa @ penjaga pelajar buat.

     
  11. a kl citizen Says:
  12. pertengahan tahun biasanya panggil penjaga ke sekolah...ada dibuat

     
  13. wanie_cmi Says:
  14. meh cegu nak jawab....
    masih ada lagi skolah yang pakai repor kad..kalau pakai slip pun..still masukkan dalam fail..
    untuk ujian bulanan..slalunya..cegu tulis markah saja..
    selps exam mid year...skolah akan buat hari terbuka...
    ibu bapa dipanggil untuk mengambil report kad dan berbincang perihal anak2..

     
  15. Delimasari Says:
  16. ade ke lg report card skrg ni INA
    SIS pun confius juga....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS