Salam Jumaat dan selamat pagi buat rakan rakan semua ..
camner hari ni ??? sihat ? alhamdulillah ... aku ?
ermm..cam pening pening lalat je ni ..
rasa macam tekanan darah aku ni dah start naik kot ...

apa tak naiknya....tetiba opis aku lantik aku jadi pegawai PTJ 2
untuk iso9001-2008...
mak aiii.... ramai lagi pegawai.. aku plak yg dihalanya....
tapi takpelah... org percaya kita kan....
lagipun dah diberi tanggungjawab...kena terima...
cuba dulu.. kalo takleh... ganti org lain.. ye dakkk...

so.. ini cabaran permulaan utk aku..
sbb per.. sbb paling buat darah tinggi aku naik..
ialah bila tgk sistem fail disini....
eee.. tak kuasa nak ckpnya....
mcm-mcm peel...
ada yg nak simpan sendiri.. ada yg tak fail.. ada yg hilang..
adussssss... cabaran..cabaran....

takpelah...
harap-harap.. semua ni dipermudahkan....
dan aku ucapkan terima kasih kat bos aku sbb beri kepercayaan pada aku...
ecehhh.. skima.. padahal.. kejer ni susah dan leceh.. sbb tu beri kat aku...
kalu bab yg senang dan cliam byk kang.. tak offer pun nak...
oooppppppppssssssssss......terlebih sudahhhhhhh..........
huhuhhuhuhuhu!!!!!!!!!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, April 16, 2010
categories:

5 comments

  1. Puteri Satu Says:
  2. oit... tajuk pun dah tak de... btapa bznya ko... huhuhu...

     
  3. Delimasari Says:
  4. ok le tu INA == teruskan...

     
  5. Ibuhani Says:
  6. Ina BOLEH!

     
  7. ~0~ Says:
  8. bolehnye kak...good luck

     
  9. Mak Izz Says:
  10. cayalah jd PTJ! kt tmpt sy officer2 je. (akak pn taraf officer dah, kelessss) pangkat x penting, yg penting tanggungjawab yg diterima dijalankan sebaik mungkin!

    sistem fail? Arghhhhhhhhh...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS