Ahad lepas aku gi kenduri kahwin umah member En Hubby...
we all sampai kul 3.00 petang..
malu weh.. sampai kul 3 ptg org dah susun kerusi dah..
napelah cepat sgt siapnya tu...

pengantin dah cantik.. pelamin dah cantik..
tapi majlis cepat plak settlenya...

tapikan.. masa we all pegi kan..
we all suka kat pelamin dia...
agaknya tahun 2010 ni memang konsep gini yekkk...
kerusi jenis sofa -sofa gini..
zaman aku dulu-dulu..
kerusi ala-ala raja dan permaisuri gitu hahh...
ataupun kerusi jenis berdua tapi tetap jenis ukir-ukir tu..

tapi sekarang... aku tgk semua konsep gini dah....
moden kan...ye dakkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, April 7, 2010
categories:

11 comments

  1. Teringin nak duduk lagi ke Dik?..Ikut peredaran zaman lah tu...sebab tu kos nya pun...berlipat kali ganda!

     
  2. @e_da Says:
  3. ha ah betul.. sekarang ni rata2 pengantin guna kerusi tu.. nampak lawa kan...

     
  4. @e_da Says:
  5. kak akak kata kita sama kementerian kan.. akak kat jabatan mana? huhu

     
  6. kat dewan ke kat umah tu kak?

     
  7. SyaNa Says:
  8. cantek pelamin nye kan kak
    mmg la ni pesyen gini, kusi empuk2
    hehee

     
  9. Elyn Says:
  10. kalau buat kat dewan mmg cepat abih.... masa aii dulu siap sound budak dewan tu suh tggu jgn cecepat kemas kerusi meja. nmpk cam tak beradab pulak.

    suke tgk style pelamin sekarang. macam nk sanding balik je kekeke

     
  11. Adeh~ teringat pulak time kita kahwin dulu...dah setahun dah..

     
  12. nadja Says:
  13. heheh alah kak kalau berkenan wat la anniversary nyer picture kat pelamen.. hehehe mesti meriah kan..

     
  14. .::WaNiE::. Says:
  15. haah kusi besar gedabak :D

    cantikk
    eh kul 3 dah abis??

     
  16. Mak Izz Says:
  17. a'ah kak, sy pegi mana2 kenduri pun mostly pesen gini (wlupn kendurinya di kampung). rasanye tempias dr wedding mawi & ekin aritu.

     
  18. ha'ah...pesen kusi takhta ngan kusi meja santapan yg bagak2 saiznya. Tp kalo dpt kat pengantin comey2...alahai...tecit je nampak dia kat kusi tu, hoho.

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS