Bulan ni aku asyik balik lewat jer...sbb bz ngan ISO aku tu ler...
kebetulan plak sekarang ni musim hujan....
asal petang je.. hujan lebat.. petang je hujan lebat...
so nak dijadikan citer petang tu memang hujan lebat yg amat..
memang jln tak clear..
pastu kan...
masa dah nak sampai kat umah aku...
ada satu keter ni keluar dari kiri aku...
aku nampak keter tu...
tapi yg aku geram tu..

salah En hubby aku gak.. dah tahu simpang ko berhentilah dulu....
ni boleh terus je nak jalan walaupun waktu tu keter slow...



aku menjerit-jerit dalam keter...
keter yang..keter yang... aku ckp..
mengejut brekkkk laki aku tu....
ee geram tul aku..
masa tu...dah ler maghrib....
mcm -mcm hantu ada berkeliaran....

sikit je lagi keter tu nak rempuh keter aku...
yg aku marah tu... kalo keter tu rempuh sure aku yg kena ..
sbb dah tentu belah kiri aku...
eee...memang allah nak panjangkan usia aku laki bini agaknya....
mujur lah selamat.. syukur alhamdulillah....
bimbang sungguh aku masa tu..
dah le malam tu dia nak kuar lagi gi meeting KB plak..

En hubby aku tu.. takleh runsing... kalo runsing memang itulah selalu terjadi..
hayal je.. mikir jer....
aku tahu tu.. dia mikir pasal program dia pada 24 April 2010 ni..
program besar.. Program Karnival Sepakat Bestari...
YB Timbalan Menteri yg datang....
tu yg dia byk mikir tu...

issshhkkk... cian laki aku...
harap-harap program dia berjaya....
kalo tak kang.. mikirnya tu tak habis-habis...
aku gak yg susahhhhh........... ahahakssss!!!!!!!!!

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, April 21, 2010
categories:

8 comments

  1. eqbalzack Says:
  2. hati2 di jalan raya k...
    musim huja skrg ni...
    kalau perlu stop mana2 dulu...

     
  3. Salam Dik....hati2...kemalangan datang bila kita tak menduga!Syukurlah Adik berdua selamat.....! baca doa perjalanan Dik!

     
  4. nadja Says:
  5. uih lebat betul hujan.. nasib baik tak der aper2.. nak drive pun tak leh memang kabur kan..

     
  6. @e_da Says:
  7. uishh mujur akak tak apa2 ya.. sypun suka berpk kalau drive.. bahaya kan runsing2 drive keta

     
  8. atty's Says:
  9. musim2 ujan ni mcm2 leh jadik
    hati-hati ek.

     
  10. Delimasari Says:
  11. be careful skrg --- hujan mencurah2222 ptg smlm.....

     
  12. lily lotus Says:
  13. syukur tak jadi benda buruk. ishk2...hati2 yer next time

     
  14. Fiza's Says:
  15. musim ujan nie memang macam2 boleh berlaku.. hati2

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS