Sabtu lepas... aku gi kenduri kesyukuran umah anak saudara aku...
actually dia baru pindah umah...
dia beli umah kondo...
memang ekskusif lah umah dia....bestttt... ada kolam renang bagai...
nak masuk tu.. bukan main susah....

tapi aku tak bekenan umah-umah cam gitu...
letih kena tunggu lift bagai....
tapi yelah kan.. taste orang lain-lain....

tapi aku tgk umah dia kecik jer...
3 bilik...
aku rasa mcm umah flat kos rendah aku sama jer paternnya....
cuma kelebihannya dia ada kolam renang.. security dsbnya.....

so aku tak sempat nak snap gambo..
almaklumlah.... rumah orang.. lagipun kenduri dah start....
nak jadi paparazi pun takleh...



yang ado.. gambo laki aku tgh baca yasin jelah....
hihihihi..... itu dah mesti kan.. wajib.....


masa baca yasin tu .. baca kat dlm umah dia...
pastu we all turun ke GF untuk ke dewan makan....
kat atas takleh makan.. sempit....
yang lotihnya... kena turun naik tu....
nak amik plastik sampah kena naik.. pastu turun balik...
pastu terlupa nak amik barang-barang asyik turun naik je kejernya....

tapi kondo ni memang privasi.... mcm ko duk hotel...
kalo laki bini je ok kot...
yg bestnya kondo dia ni.. dekat ngan pusat bandar..
tu yg best.... kalo jual agaknya.. mesti melambung tinggi kan....
untung.......untung.....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, April 20, 2010
categories:

11 comments

  1. hajarus Says:
  2. hajar pun same la cam akak... klu diberi pilihan xberape minat patern camni... tp lau la hajar dok menetap kat KL... nak tak nak lau nak beli rumah area KL kene juga la beli rumah camni sebab rumah sana mahalkan... huhuhu...

     
  3. nadja Says:
  4. sebut pasal kenduri kan kak.. sayer dah pindah nak masuk 2 bulan belum lagi sempat nak buat kenduri.. penat mengemas tak habis lagi.. ehehhe insya allah.. akan dibuat juga walaupun ala cart ehhe (ala kadar)

     
  5. .::WaNiE::. Says:
  6. xminat ar kondo ke apartment ke, tak berbaloi jek rasa

    tapi org skrg suka privacy depa prefer rumah camni kot kan ;)

     
  7. Delimasari Says:
  8. selamat le ada security...

     
  9. ina, tak sumer org suke dok rumah tak bertanah ni..hehe
    cam eila kan.. mmg kami dulu sebelum kawen beli umah gini..tuk asset je..
    nak plak tgh2 bandar..
    lepas 3 thn sewa naik 2 kali ganda woo...
    untung2... :D

    dapat cover byr umah + maintenance..

     
  10. eila.... betul tu.. kalo untuk aset boleh kan.. sewa melambung ooooo

     
  11. atty's Says:
  12. kty dok umah flat je..

     
  13. Puteri Satu Says:
  14. aku kenan kat wallpaper dia tuh... lawo... hiks..

     
  15. betul ckp akak, leceh nak turun naik turun naik...lieya skrang dok umah kuarters kat putrajaya camni laaa....heheheeheh...tapi tu laa lain org lain carenye kan...maybe die suke dok camni.....

     
  16. momguess Says:
  17. den lebih suko duduk umh kampung
    nyaman
    abg den duk condo kek setapak tu
    jiran sebelah pon xkenal
    heheheheh

     
  18. mamaaerish : Says:
  19. bestla kondo... tapi x leh tnm pkok... hu3...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS