Alhamdulillah....
En Hubby aku dah habis study...
bulan 5 ni dia konvo...
dan alhamdulillah belum pun sempat konvo...
SPA dah offer untuk amik exam memasuki Gred 41...

syukur..syukur....
lulus ke tak itu belakang kira..
yang penting dia melepasi syarat SPA...
So 10 April 2010 ni dia kena amik ujian bertulis
di Sekolah Menengah kebangsaan Seri Titiwangsa Kuala Lumpur...




mcm biasa gak.. dia yg amik exam..
aku yg berdebar-debar..
bukan per.. sbb aku tgk exam dia susah sgt..
dari 9 pagi hingga 4 petang..
dah lah tu... kena jawab soalan-soalan masa spm lah... stpmlah...
dan Universiti....
jenuh tu nak menghafal balik matematik SPM...

harap-haraplah dia lulus...


Sayang.. Honey doakan sayang lulus ya...luv u sayangggg..
hikkk.hikkks.... ayat pembakar semangatlah konon...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, April 5, 2010
categories:

6 comments

  1. i pun penah amik exam SPA tu akak..tapi utk PTD..2 kali baru lulus...ok gud luck to ur hubby

     
  2. good luck ye...
    alah, kalo ade rezeki, insya Allah...
    bak kate orang rezeki anak..

     
  3. Insyaaallah ada lah rezeki tu....!!!

     
  4. nadja Says:
  5. cam amik SPM plak eh.. ehhehe semoga berjaya..

     
  6. Insyaallah kak kalau ada rezeki...AMIN!!!

     
  7. good luck.. kalau dah rezeki, tak kemana kak.. chaiyok! doa byk2....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS