Semalam... seawal jam 6.30 pagi En Hubby dah call...
Mintak restu dari isteri... nak gi exam..
biasalah.. kami suami isteri..saling merestui setiap apa yg akan berlaku...
kalo aku nak exam atau temuduga.. aku mintak restu dia..
kalo dia plak.. aku yg merestui dia...

so... alhamdulillah... petang tu dia call maklum dgn aku pasal exam...
katanya boleh jawab.. tapi tak tahulah ..
jawapan yang macamana SPA harapkan...
takpelah.. ada rezeki insyaallah...

kursus aku plak.. semalam sucsess yang amat..
cuma adalah penceramah-penceramah yang baru ..
hendak di ketengahkan agak mengecewakan.. takde telent utk jadi penceramah...
tapi adalah sorang budak IT ni.. memang aku berkenan sgt...
cara dan penyampaian dia agak penuh dengan maklumat.. dan agak bersedia...

Hari ni plak... dari awal pagi.. aku gak stress dengan wifi hotel ni...
memang verry the slow... peserta pun agak tidak selesa...
usahkan aku yg urusetianya kan... rasa frust ler gak... sbb buang masa..
line takleh nak connect...
pastu bertambah plak dengan penceramah yg agak malu-malu ..
senyum-senyum kambing... lagilah haru...
pastu nampak tak bersedia langsung...

masa nilah kepala pun dah mula tak fokus pada tugas...
dok melayang ingat family kat umah....
ahhaakkkkss.....

anyway.. takpelah... ragam manusia.. memang semua tak sempurna..
mood pun ada ok ada kureng... mcm line wif1 hotel ni gak...
tapi apa yang pasti.. disini aku belajar sesuatu...
aku belajar apa tau...
aku belajar... cara kejer wanita dengan lelaki sungguh berbeza...
korang faham-faham jelah...
kalo ulas kang.. hot plak...
so paham-paham jelah...

Posted by Diarihatiku1976 on Sunday, April 11, 2010
categories:

2 comments

  1. Puteri Satu Says:
  2. aku jenuh fikir.. wife hotel??? hotel pun ada wife ke... last-last baru aku terfikir...maksud ko wifi hotel ye...???

     
  3. Delimasari Says:
  4. mmg boring WIFI problem

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS