Skima skit tajuk N3 aku hari ni...
Tau tak kat opis aku ada library tau...
tapi sejak aku tukar ke sini.. aku tak pernah jejak kaki ke library ni..
hinggalah satu hari tu library buat promosi..
staff library sanggup turun dari satu tingkat ke tingkat yang lain..
semata-mata untuk promosi kepada staff agar membaca dan meminjam buku...



yelah..selalunya org datang library ni bila nak exam jer..
masa tu lah...sibuk nak cari buku pekeliling..perintah am dsbnya...
so... dah kebetulan they all datang...
aku pinjamlah...

kalo dah pinjam.. sure kena pulang kan!!!
so buat pertama kalinya aku jejak kaki ke library opis ni....
rupanya.. byk gak buku kat library aku ni...
takyah susah-susah nak gi National Library...
kat sini pun mcm-mcm buku ada...



kalo ada buku yg kita nak.. request jer kat they all..
dan they all akan pinjamkan buku yg kita request tu kat National Library..
mudah kan!!!!!!
Hendak dengan tak je kan!!!!

So... utk bulan ni aku pinjam 4 buah buku...
semangat tu!!!! harap-harap bulan ni aku boleh habis baca kesemua buku ni...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, April 14, 2010
categories:

4 comments

  1. saya sukaaaa sgt dok library kak ina! & bercita2 kalo ada rezeki nnt dah buat mini library kat umah...hehehe...amalan membaca ni memang kena pupuk awal2, tak kisah lah baca apa (yg berfaedah la tentunya) sekurang2nya terisi masa lapang/menunggu...tp tang baca buku "skema2" ni cepat je ZZzzzzz...

     
  2. Akak suka membaca...and I am lucky to have a mini library...set up kat rumah dah sekarang ni...so bertambah2lah koleksi novel Akak....happy reading ya!

     
  3. aNIe Says:
  4. Suka dengan kempen tersebut...biarlah masyarakat kita seprti masyarakat di barat yang tidak membuang masa ...mesti ada buku di tangan untuk dibaca walau di mana jua

     
  5. Putri_Aizat Says:
  6. wah...best klu de library kat opis nih...em senang skit dapat maklumat...tapi kan skang maklumat dihujung jari...taip jek sume de...hehe cume slow lah...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS