Ahad lepas.. en hubby aku free sgt...
leh plak dia offer aku jln-jln kat KLCC...
lama beno rasanya aku tak gi KLCC ni...

so dia bawaknya aku naik putra lrt dari kg baru...
konon-konon nak bawak adik dia naik putra lrt...

eermmm.. skali tu... naik rimas aku...
org punyalah sesak.. ramai sgt....
penuh dengan muda-mudi.....
mcm-mcm gaya ..rupa ada.....
memang terkejut aku....
takutnya tgk remaja sekarang....
nauzubillahhhh.....



konon-konon nak amik gambo byk-byk.. last-last bateri kong dahhhhh....
nijelah gambo aku.....



hampeh.. bergegar gambo pun nak masuk....
dah takde gambo lain...
gasaklah..
gegar pun gegar ler...
blur..blur...pun masuk jelah...
huhhhhhuhuu...

p/s: tapi tak bestlah.. dolu-dolu time jln-jln ni sure aku berjimba dengan akak aku dan anak saudara yg lain... tapi sekarang..........

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, April 21, 2010
categories:

9 comments

  1. eqbalzack Says:
  2. lepas abes exam ...dan viva tesis
    nak jalan puas2 kat KL...
    keluar masuk lorong...
    snap2 gambar...
    tepek kat blog..heheh

     
  3. Nor Aishah Says:
  4. dah lama tak g KLCC last g adahlah tahun 2002 mcm tu...
    tu pun jalan2 g ke kedai buku kinokinuya... ingat nak ajak cik suami g KLCC bila free lah..

     
  5. pernah sekali g klcc....

     
  6. hajarus Says:
  7. mase dok slim selalu hajar turun kl g merayau kat KLCC tp bler dah dok penang ni xdpt dah nak g sana selalu.. huhuhu...

     
  8. Miss Nurul Says:
  9. cny br ni pi klcc... syok gak..lama dh x pi. hehe

     
  10. SyaNa Says:
  11. rsenye lepas kaween tak pernah jejak kaki dlm KLCC
    huhu sian kan :(

     
  12. mamaaerish : Says:
  13. lama dh x pegi... "p

     
  14. Delimasari Says:
  15. best bawak jenjalan....

     
  16. saya pun dah lama tak gi klcc, nak gi lah... :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS