Hari ni.. en hubby aku gi Exam gred 41...
sedihlahhh...
selalu kalo time-time penting mcm ni..
mesti aku ada disebelah dia...
aku sanggup cuti....
konon-kon beri sokongan moral...



Tapi kali ni... aku takleh nak cuti....
aku terpaksa handle kursus di JB..
sepatutnya di Azli member opis aku yg handle..
tapi dah dia pun gi exam tu...
so bos suruh aku berkorban ...
korban tolong gantikan si azli tu...

takpelah... hari ni maybe hari dia..
manalah tahu pasni aku plak mintak tolong dia kan..

setiap malam aku tgk dia usaha...
Bagusnya En hubby aku ni...
kalau dia nak dapat sesuatu dia akan tekun berusaha
dia tahu exam ni payah...
so dia study sungguh-sungguh setiap malam....



tgk jelah gambo ni...
jenuh baca buku matematik form 1-5 tau..
siap cari buku STPM lagi tu...
baca pasal kenegaraan...

takpelah sayang.. honey doakan semoga ayang berjaya...
lulus dengan cemerlang..
atau lulus utk lepas temuduga 41 tu pun jadilah....
insyaallah... kalo kita rajin usaha ..
allah akan makbulkan gak....
ye dakkk.....
ahahahskskksss...

Posted by Diarihatiku1976 on Saturday, April 10, 2010
categories:

3 comments

  1. Ibuhani Says:
  2. gd luck utk hubby ina n slmt bertugas pd ina :)

     
  3. aminnnnn...semoga hubby akak dpt menjawab dgn baik!..takpe isteri kesayangannya bg sokongan dr jauh di mata dekat di hati kan...

     
  4. Lelord Says:
  5. Gud luck

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS