Hahah.. gasaklah.. punya panjang tajuk N3 aku... ni kerana terlalu happy sbb en hubby blanje makan kat hotel.. hahaha... mcm baru 1st time padahal selalu dah makan kat hotel... tapi kan.. walalupun selalu tak sama tau ngan tarikh dan masa yg org tersayang blanje...

Actually kebetulan 6 September 2010 adalah bulan Ramadhan.. dan tarikh itu gak adalah Birthday aku... hiikkk.. malu nak habak.. kononyelahhh... so en hubby bawalah aku berbuka dihotel... memula dgr hotel mcm cuak gak.. maklumlah .. sekarang kan tgh hot isu 'Halal' kan... so bila dia kata nak berbuka kat hotel je.. cepat-cepat tanya hotel mana... lepas tu cepat-cepat call JAKIM tanya hotel tu dapat 'Halal" ke tak.... hiiiiiihiii.... lawak-lawak...

so Tq sayang... penuh perut honey makan... tak larat nak makan.. coz makanannya memang bnykkkkkkk sgggttttt...................




p/s:-sayang...........sayang banjer makan je ker... hadiahnya mana????

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, September 7, 2010
categories:

1 Responses to Sayang blaje makan kat hotel sempena Birthday aku

  1. Delimasari Says:
  2. hepy tuuuuuuuu === tumpang hepy juga!!!!!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS