yess...yess.. betul ckp PM kita.. waktu lunch ni.. aku gunakan utk melayari akhbar-akhbar secara online... yelah.. dulu-dulu 8 paper aku kena baca hari-hari... now nak baca satu pun payah... lagi-lagi kena beli ni... ee memang taklah jawabnya....

sambung citer bab Transformasi ni...

memang ianya memerlukan pengorbanan.. bukan mudah wehhhh... dalam kita nak mengtransformasi pejabat ke keluarga ke atau apa je.. memang susah kalo tak ia-ia..inikan negara kan????

kalo tak bersatu padu.. payah... dalam umah pun kita kena pupuk semangat "Team Work".. bila dah kat umah ada konsep tu.. senanglah kita nak merealisasikan di opis plak kan... pastu pada masyarakat gak...

Kita mampu melakukannya, tetapi mestilah bersatu...

dalam apa je.. bersatu tu penting... tapi dalam abad 21 ni... apa yg aku tgk... ko buat hal ko.. aku buat hal aku... lepas tu komen dan bangkang je pandai... cuba kalo suruh buat????? hampehhhh.... sentapppppp......

so korang... marilah kita pupuk semangat bersatu dikalangan keluarga kita yekkk....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, September 27, 2010
categories:

1 Responses to Transformasi memerlukan pengorbanan

  1. Bersatu kita teguh
    bercerai kita roboh

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS