Astagfirullah .. Sungguh pon apa yang aku tonton malam tadi cumalah drama di ASTRO yang bertajuk AMPUNKAN DOSAKU......lakonan Fauziah Nawi ,Zamarul Hisham, Ezany, Darling Ngasri dan Ann Ngasri, namun kesannya amat..amat..amat mendalam.. fuh!!!!Lakonan Fauziah Nawi memang menjadi ..seingat aku citer ni adalah citer VCD pada tahun 2003 dan ditayangkan kembali oleh ASTRO...

Tapikan...sedarlah insan-insan diluar sana... seteruk mana pon ibu kita ... setinggi mana dosa yang dia buat, itu antara dia dengan Allah .. kita sebagai anak , berdoa agar segala dosa dosa ibu kita itu diampuni Allah .. Itulah tanggungjawab kita sebagai anak .. bukan kita menyemai lagi kebencian didalam hati ..

Bukan kita menyemarakkan lagi api didalam hati... dan bukan untuk kita memutuskan pertalian diantara ibu dan anak...

Semoga apa yang diceritakan ini adalah lakonan semata-mata.. tapi setiap yg dilakonkan biasanya memang benar-beanr terjadi...

apapun... kita jalankan tanggungjawab sebagai anak.. kerana ibu telah menjalankan tanggungjawabnya...

ee nauzubillah...

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, September 27, 2010
categories:

4 comments

  1. hajarus Says:
  2. xdpt nak tgk sebab g open house malam tadi tp hajar sempat tengok endingnyer aje...

     
  3. rasp Says:
  4. tak tengok lah plak...hopefully ada ulangan...
    tapi tul tu...smoga kita semua dapat berjasa pada orgtua kita...

     
  5. Delimasari Says:
  6. x tengok = ada ulangan ke?

     
  7. lily lotus Says:
  8. tak tengok..tapi boleh rasa mesto touching habis citer tu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS