cakkkkkkk...... inilah nasi dagang....

Balik Terengganu Abah dah tahu menantu dia suka mkn Nasi Dagang kat Bus Station Kerteh...

Awal pagi ..dia gi masjid terus singgah beli Nasi Dagang Kesukaan Menantu dia.,.

hiii perasan.....

"ni abah ada beli nasi dagang yang mu suka tu"


"ye ke bah.. tq abah"

Aku suka Nasi Dagang makcik ni sbbnya nasinya lembut.. kuahnya sedap.. ikan tongkol dia lembut.. dan yang paling best nasinya dibungkus dengan daun pisang...



sungguhhhhh wangi ....

setiapkali aku balik Terengganu sure abah akan beli nasi dagang ni.. kebetulan dia pun suka...

Nak harapkan aku masak... kempunan le gamaknya..

sbb aku memang tak reti nak masaknya..

ada keinginan nak buat tapi lum sedia lagi.

Nantilah.. ada masa aku try gak buat nanti...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, September 24, 2010
categories:

4 comments

  1. sz | m.s.s Says:
  2. comeinya bungkusan dia...tirusss je..hehehe

     
  3. sedapnya nasi dagang..mcm rumit je nk buat dia..pernah tgk resepi dia..

     
  4. suka nasi dagang lauk ayam :)

     
  5. *Tinie* Says:
  6. rindu nasi dagang daun pisang ...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS