Minggu lepas masa En hubby takde..
aku telah dibawa oleh akak aku untuk pergi ke kedai mamak..
oooohh... mamak memang aku kureng sikit....
tapi kalo terpaksa layan gak ler....

masa kat sana .. tak tahu nak order per...
last-last terdengar org order roti tisu....
terus mcm... eeermmmm roti tisu???
sedap ker?? camner rupanya???? trylah...

last-last...
bila sampai yg diorder....



ooooo inilah roti tisu....
besar mak datuk....
boleh jadi topi kepala aku....
untuk yg diet rasanya sesuai kot..
tapi yg tak bestnya...
masa nak makan tu...
asyikkk pecah jer....
habis beterabur bila makan.....
issshhkkkk.....issskkkk...... confirm aku tak akan oder lagi...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 30, 2010
categories:

12 comments

  1. .::WaNiE::. Says:
  2. ala bukan kenyang pun makan bendalah ni :) xmenggemukkan pun

    maybe kencing manis jek hahahha sbb byk gula kan?

     
  3. oooo aksimu sgt menarik seleraku k ina!...mamakkkkk here i comeeeee!

     
  4. ieja Says:
  5. mmg dah lama ingin sgt nak try test roti tisu ni, belum tercapai hingga kini....sedap tak????

     
  6. Delimasari Says:
  7. comel gambar tu
    xpernah mkn roti tisu niiii

     
  8. saveme_zero Says:
  9. x penah rasa lagi roti tisu ni

     
  10. lieya tak suke kak..sebab tak kenyang wakakakakaak...rase cam tak makan ape2 jek....heheheehe

     
  11. pernah dengar tak pernah makan....

     
  12. nadja Says:
  13. la kak.. roti tisu nih memang sedap dimakan kalau lepak2 kat kedai mamak petang2.. ehhehe

     
  14. lily lotus Says:
  15. hihii. memang besau. tapi tak kenyangkan kot

     
  16. YanDarwisy Says:
  17. Tak ganazzz tu kak. Elok comey jer melantak! Tak lawan mak ni lagi....

     
  18. Mak Izz Says:
  19. kak try mkn roti tisu kat restoran kayu nasi kandar. bukan kata besar topi, besar meja dh. cuba jgn x cuba ar!

     
  20. nizza-abira Says:
  21. lom pernah makan
    tp nampak menarik jgk :-)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS