KFC

Sabtu lepas ada rezeki datang bergolek..
wakakakaka.. gelak syaitan dulu....
ehhh... jap..jap....
doa jap.. syukur..syukur....

sbb per aku kata rezeki datang bergolek???
sbb.......
bulan ni org gomen dapat gaji lambat....
sbb dah dapat awal bulan Feb ri tu....
tetiba akak aku call...
suruh aku datang makan umah dia ...
katanya dia taja makan dari tengahari sampai malam....
wakakakak.... kelakar....

sbb per tau???
sbb anak angkat dia nak datang umah...
so aku ni kan byk mulut...
dia paksa aku datang
semata-mata suruh aku layan borak dengan anak angkat dia...
giler kan...giler paksa ok....
berangkat-angkat pandai...
bila dah datang.. aku plak terbabit sama...



masa lunch tu.. aku makan kat umah dia jer...
makan asam pedas, tempe goreng, sotong , kangkung goreng belacan..
ikan tenggiri masak kicap...
pastu siap ada mee bandung lagi...
fuh.. mengah aku makan...
makan besar.....



pastu dalam kul 5.00 gitu aku layan anak angkat dia
main bowling plak....
free wa cakap lu....
aku main jer....
lain semua akak aku bayar....
fuhhh... best..best...
syorrgaaaa........



lepas main bowling...
boleh plak dia ajak aku minum kat kfc plak..
giler terkujat aku...
ingatkan minum jer....
rupanya siap order kfc lagi tu....
adohaiii...
tak makan rugi...
ditaja kan...
harus penuhkan perut....
dasar kebulur....



muka pun dah kembang dah...
letih weh...
lenguh tangan aku....
tapi dah jadi Laision officer..
kena entertain baikkkkkkkkkk punya...
aahhahskss......
see.. muka aku yg pucat lesi....



so dipendekkan citer...
kiranya anak angkat dia tu layanzzzzzzzzzz ngan aku....
alah.... budak kecik...
kan susah pun.....

buat kak long...
kalo ada job lagi lepas ni..
jgn lupa offer tau....
best.. semua ditaja...
hikkks.........

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, March 1, 2010
categories:

9 comments

  1. ooooo mee bandung muarrr terbaekkkkk....

     
  2. ppb_ppkp Says:
  3. hamboih...heavennnya akak...huwaaaaaaaaaaa.lambatnya 25 mac

     
  4. kakngah Says:
  5. aku pn kenduri kfc mlm td sambil layan raja lawak..
    hihihihi!!!

     
  6. Delimasari Says:
  7. bestnya = ada org banja mkn.....

     
  8. Ibuhani Says:
  9. makan free sape x nak kan :)

     
  10. makan free adalah makanan paling best di dunial..ekekeke~

     
  11. Miss Nurul Says:
  12. hohoho...nk gak duit jatuh keriba..huhu

     
  13. ibu_umairah Says:
  14. yummmyyyy.....layan KFC best juga itu!!

     
  15. PuteriSatu Says:
  16. weh... rambut din dah botak dok layan kerenah ko...ahaks....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS