Selalunya aku shopping barang keperluan dapur di TESCO...
tapi semenjak TESCO ni asyik kehabisan barang je..
tak kuasa lagi aku menempuh kesesakan di TESCO Kajang..
menci tau...
asal cukup bulan jer ..
nak shopping keperluan dapur ..
masa tulah barang habis....
lembab tul dia nak topup barang baru..
dahlah org ramai yg rabbi....



so... untuk bulan ni.. aku telah menukar selera aku...
aku telah berbelanja di Billion supermarket di Kajang...
barang-barang kat sini sentiasa penuh...
dan ada benda yg aku tgk agak murah dari barangan di TESCO...
tapi maybe kureng glamour sikit kot...
tapi lantaklah...
janji selesa dan barang yg aku nak beli semua ada...
ye dakkkk????

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 30, 2010
categories:

13 comments

  1. Puteri Satu Says:
  2. Bila lah carefour/tesco kat umah aku tu nak siap... tengah menunggu dengan penuh sabar...

     
  3. aNIe Says:
  4. Tak glamour pun takpe...janji murah dan selesa...itu lebih penting kan? Glamour tapi menyakitkan hati watpe?

     
  5. aku lagi x nentu....ade brg aku beli kat tesco, ade brg lagi aku beli kat speedmart, ade lagi brg lain aku beli kat carefour...ahahahaha....carca marba....

     
  6. AyunasiA Says:
  7. takpe, kayakan rakyat malaysia sendiri.

     
  8. saveme_zero Says:
  9. betul,tesco mmg selalu kehabisan barang. kdg fed up nak pegi beli kat tesco ni tau tapi tu la yg murah kan..hahaha

     
  10. sI tEDI Says:
  11. kalau kat melaka banyak pilihan.. selalu pergi beli barang dapur kat family store atau mydin.. dekat dr rumah..

     
  12. Delimasari Says:
  13. bnyak memborong yerkkk

     
  14. pB Says:
  15. biasa membeli belah di OTK sajer

     
  16. Izan Ishak Says:
  17. hehe...masa zmn2 blaja dulu penah pi billion ni.
    mcm izan kat sini, pi wellward je. sume brg kat situ murah esp susu n diapers si twin nih... kalau pi c/four ikut mood sbb parking luar malas sket sbb selalu penuh. selalu pi bp mall plak sbb bawak ana2 main games...boleh gitu...

     
  18. Still belum try Tesco, walaupun dah berapa kali mcm nak pegi, selalu cancel & pegi Giant je!

     
  19. YanDarwisy Says:
  20. Barang sekarang ni mahal2...merata jugak yan pegi. Kengkadang Tesco, ikut angin Giant...

     
  21. nizza-abira Says:
  22. memang betul tesco asik abis brg je,
    lama dah tak beli brg dapur kat sana.
    x pe kak, biar x glamer tp apa yg kita nak carik semuanya ada :)

     
  23. Erin Rashid Says:
  24. takpe, ikut keselasaan dan kesenangan
    itu yg penting kan?

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS