Sapa nak bercuti ke Pulau- pulau di Malaysia ???????
angkat tangan!!!!!!!!!!!

rugi...rugi... kalo tak pegi...

best wooo.... dapat snorkeling lagi...
pastu siap dilayan bak raja dan permaisuri...
makan malam dapat...sure romantik gilersss.........
dengan angin yg sepoi-sepoi bahasa....
fuhhhhh!!!!nyaman..............

hah.. kalo nak merasai semua ni...
senang jer....
korang masuklah contest slurpee "My Funniest Slurpee @ Video"..
sonang jer....
Apa yg patut korang buat ialah .....

1) Beli Air Slurpee kat mana-mana 7-Eleven
2) Cipta satu video yang paling kelakar dan kreatif selama 2 minit..
3) pastu korang upload dlm Youtube..
4) settle semua korang jgn lupa plak beritahu pada si Slurpee ni...
kang tak memasal penyertaan tak diterima plak....
lotehhh badan jokkk....

kalo susah-susah ko klik jelah kat sini...
ko baca sampai paham...
kan senang tu....

yang penting... bukan saja hadiah yang grand-grand....
hadiah mingguan pun ado....

tak caya ko baca ni....

Week 1 (March 25) : RM500 Cash + Slurpee T-Shirt (x1)
Week 2 (April 01) : RM500 Cash + Slurpee T-Shirt (x1)
Week 3 (April 08) : RM500 Cash + Slurpee T-Shirt (x1)
Week 4 (April 15) : RM500 Cash + Slurpee T-Shirt (x1)
Week 5 (April 22) : RM500 Cash + Slurpee T-Shirt (x1)

alahhhh... paling-paling tidak pun ...
korang akan dapat Slurpee T-Shirt....
hadiah gak tu kan....
dari takdo....

ermmm... alah.. utk suka-suka jer....
ini salah satu cara utk mengasah otak supaya tak tumpul....
tul tak cik Nuffnang??????aahahksss....

so mai lah.. kita pakat ramai-ramai masuk contest ni yeerkkk...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, March 19, 2010
categories:

1 Responses to My Funniest Slurpe @ Video

  1. join jangan tak join

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS