Ni apahal tak puas..tak puas ni...
nafsu serakah tul...
ahahahkss...

korang ni... nakal tau...
bukan tak puas ehehm..ehemmm...
tapi tak puas cuti daaaaaaa........
mana cukup 2 hari....
sabtu ahad jer...
kalo boleh nak cuti memanjang.......
giler antu ekkk......
kasi pang skali baru tau...

aku pelik tul ler ngan diri aku ni..
nape aku dah malas sekarang nak gi kejer ekkk...
skim pencen lama lagi tau...
camner nak kejer lagi 20 thn ni...

agaknya org -org yang prestasi kejer dia menurun tu..
salah diri sendiri ke atau salah pihak lain...
eeemmm... kena kaji ni kan....
kalo sebelum ni kejer baik tetiba teruk sure ada something kan...
jgn nak tahu salahkan org je kan....
lainlah dah memang teruk..
dari dulu sampai sekarang teruk...
hah tu meh hantar kat aku..
aku beri penangan sekali...

so... camner ni????????
apa aku nak buat ni?????

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, March 15, 2010
categories:

3 comments

  1. Ibuhani Says:
  2. Ina.....buat target/list kenapa kita kerja.....utk dptkn apa yg kita nak itu kita kena kerja sbb dgn berkerja kita boleh dptkn duit..........so slmt bekerja utk capai apa yg awak tragetkan itu......hehehehe.........

     
  3. Delimasari Says:
  4. x cukup rehat = tu kte malas g keje...

     
  5. nadja Says:
  6. hahah kak.. biasa la kalau dah malas tu namer nyer penat.. nak berehat amik la cuti bukan slalu pun kan..

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS