Aku baca paper KOSMO semalam ..
Hanya 6% penduduk Malaysia merawat gigi mereka....
mak aiii........ takkan sikit benonya.....
takde kesedaran ker....
ataupun ... mereka semua gi klinik swasta kot ekkk...

tapi bila kuar statement ni..
teringat aku kisah anak saudara aku..
kebetulan dia belajar dr gigi kat bandung indonesia..
patutnya dah grad dah..
tapi bila projek akhir dia tak tercapai lagi..
so terpaksa tangguh nak grad..
cian kan....

rupanya... they all kena cari beberapa orang untuk projek gigi kereka
di indonesia... mana ada semua tu...
susah nak dapat rakyat dia..
yang gi hospital nak rawat gigi...
rupanya malaysia pun gini ekk...

agak-agak korang....
penting ke kita kena jumpa dr gigi ni????

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 2, 2010
categories:

9 comments

  1. Miss Nurul Says:
  2. huhu penting kot...

     
  3. mmg penting!! tapi masa x der. lagipun dorang buat kerja lembab lah...tue yg kina rasa ramai owg g klinik swasta.

    buat nurse gigi..jgn mrh yew. kina cakap betul2 nih..kina pernah tunggu nak cek gigi sampai 2 jam. barulah dpt msk. kalau swasta duduk kejap jer nama dah panggil. lagi satu kat swasta nak cabut gigi x sakit. tul x?

    kenapa jadi mcm nie yew? adakah ubat yg diberikan dkt klinik swasta lagi bgs dari kerajaan?

    adessss....

     
  4. Chik Na Says:
  5. he he he ...chik na pun takut bila nak jumpa doktor gigi

     
  6. penting...tp sy bila terasa sakit gigi barulah tringat doktor gigi..huhuhus epatutnya berjadual kan, setahun ke 6 bulan sekali checkup gigi ni...huhu

     
  7. MarlissaMusa Says:
  8. penting jumpa doctor gigi..tapi saya selalu terlupa nak buat appointment cuci gigi T__T

     
  9. Ibuhani Says:
  10. k.ani 2x setahun gi klinik buat scaling sekali n check tampal mana yg patut sekali :)

     
  11. rasp Says:
  12. penting lah sis kena gi dentist...
    kalo leh 2x setahun...
    tapi kan sis...
    bilang kali i gi ke dentist,
    i tgk ramai je org....ermmmmm

     
  13. AtieAbid Says:
  14. kan kena wat periksa gigi 6 bulan sekali..

     
  15. Izan Ishak Says:
  16. mmg sangat penting jumpa dr gigi nih.
    saya prefer pi klinik swasta sbb servis bagus n cepat.
    mmg kurang ngeri banding kjaan...
    happy smiling!

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS