Aku ni kan..
setiap bulan temankan akak aku turun kl cari barang untuk jualan..
cari tudung lah...
kain pasang lah....
make up lahhhh....
blous lah....
hand beg lah...

pendek kata setakat lubuk untuk berjual ni memang aku tahu beno...
tapi tulah...
aku cukup malas nak berjual....
dolu-dolu pernah berjual-jual ni...
tapi bila mikir org ni mcm-mcm ragam..
tak kuasa aku nak neruskannya...

maybe aku salah strategi kot ekkk.....
sbb nak niaga ni kan ada stategi gak kan...
bukan main belasah je....

dan baru-baru ni member aku terlibat dengan niaga online ni...
dah aku mcm nak cuba niaga online plak..
adohai....



agak-agak koranglah....
kalo aku niaga online korang nak beli ker....
agak-agak... niaga apa yg mudah....
meh .. tolong aku beri idea sikit.....

Posted by Diarihatiku1976 on Monday, March 8, 2010
categories:

8 comments

  1. Delimasari Says:
  2. bagus idea tu INA === busines online pun - ok wehhhh...
    pe lagi tudung le jual = mmg ramai yg membeli

     
  3. Fiza's Says:
  4. Akak, sy pun teringin bgt nak berniaga online nie.. tp, x der idea.. uhuhuhu

     
  5. PuteriSatu Says:
  6. huhuhuh...member ko tu sape ek??????

     
  7. Ibuhani Says:
  8. i say.....bukan x nak bg idea....tp x reti nak berniaga sebenarnya,,,,,tp bukan ke ina dah ada blog yg jual brg2 hadiah org kawin tu?

     
  9. ibu.. memang dah ada.. tapi kononnya nak try yg terkini ... ahahkss

     
  10. Chik Na Says:
  11. jual kain pasang ok gak.. insyallah kalu harga berpatutan chik na akan beli

     
  12. SURIA AMANDA Says:
  13. sokong chik na..jual la kain pasang..sure ada ramai yang beli..kak long lisa mmg suka bab2 kain ni...beli rajin tempah..hmm...alamatnya mana yang dah lama skit tu dia sedekah jer kat kami adik beradik

     
  14. Karim Mj Says:
  15. apa kata jual ubat kurus ? dalam kajian kan 100 daripada orang yang di survey 80 orang nak cari ubat kurus.... sbb org malaysian nie dah ramai makin tembam .. he he he... selamat... saya pon buat biss on9 jugak...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS