Minggu ni last sekolah..
pas ni dah cuti sekolah 1 minggu...
so adik ipar aku si Ct dah mula lobi abg dia nak balik kg...
cam biasa ler..laki aku time tu ler dia bz.. byk aktiviti...
kampung aku sendiri pun dah lama tak balik...
inikan kampung dia...



so bincang punya bincang
we all rasa biarlah dia balik naik bas..
berdikari....
risau memang ler risau..
tapi nak buat camner...
dia pun rindu gak kat family dia kan...
so we all belikan dia tiket bas nak balik ke PAKA, Terengganu...
mujur tiket byk lagi...
jumaat nanti dia balik Kl semula biar adik beradik dia sana plak mikirnya
janji aku dah settlekan belah sini..

lama aku tak naik bas...
mahal gak ekk...
KL Dungun dah RM 40.00 dah tambangnya....



untuk amik dia masa balik confirm we all tak boleh..
sbb time dia balik tu abg dia kursus kat Melaka plak...
so how????
kenalah ko balik naik bas gak Ct ke KL...
pandai-pandai ko ler....
harap-harap takde per berlaku...

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 9, 2010
categories:

9 comments

  1. honeymoon la ko seminggu pas ni yerk....ahaks...

     
  2. Delimasari Says:
  3. cepat nye udah nak cuti sekolah....

     
  4. ieja Says:
  5. kembali berdua2an la pas ni.....best2

     
  6. mrs.ecam Says:
  7. yey mnggu dpn dh start coti skool ek...baguih2 hrp jln x jem la ek...heeee

     
  8. fmina08 Says:
  9. ha'ah..nx wk cuti skool...jln xjemm...

     
  10. M@L@ Says:
  11. seronok ler cuti seminggu.....

     
  12. naik bas kat putra ker...?

     
  13. biarlah dia belajar berdikari nik bas kak...cam dok asrama plak ek..heeheh

     
  14. momguess Says:
  15. i pon dh lame giler xnaik bas
    cuti sekolah!!!
    mari kite balik kpg!!!
    yehaaaa

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS