Tiba-tiba sms berbunyi...

"esok atau lusa aku nak blanja ko kat mcd..
tunggu korang dapat duit nuffnang entah bila...
so aku blaje korang lah sempena aku dapat ot bulan lepas"

fuhhh!!!!!!! baiknya hati minah ni...



( pic ni aku copy dari blog dia... sbb pic yg amik tadi tak memuaskan..)

tgh-tgh bulan ni nak blanja plak dia.. amin..amin... rezeki jgn ditolak..
cam biasa aku nenggek jer...
tak kiralah mcd mana.. tarikh bila... jam berapa..
aku tak kisah... janji ado.. ahahksss....



secara rasminya.. we all pun makan kat ampang...
best..best.. selesa yg amat...
tapi mcm terkejar-kejar sikit.. sbb masa pendek....
kalo panjang mau lama we all lepak...



aku cam biasa gak.. kalo sebut je Mcd ..
harus order " spicy chicken Mcdeluxe "
betul ke ekk spellingnya.. hentam jelah..



they all ni plak order ayam goreng...
sama je seleranya....
kembarlah kan... sure selera pun ada persamaan...
yang bestnya... semua order large...
tak main reguler...
mentangpun free... demand ekkk...
lawakkkkk.....lawakkkk....



masa tgh makan tu.. adalah amoi datang nak ganggu dalam 2 minit katanya..
ecehhh.. memula sombong....
siap ckp tu.. alah i tak suka nak makan ada org ganggu....
si amoi pun bukan main memujuk...
siap kata kejap je ... nak beri u all kupon free...
dgr kupon free... berdesupppp kata oklah kalo cam tu...
amoi tu tanya uall ni berkerja ker???
aku ckp ler yup.... semua ni bekerja...
amoi tu pun terus je beri kupon tu....
sambil beri flyers.... mak aii senang benonya...
itu je soalannya...
kalo tahu gitu.. dari awal dah ckp yessss....
aahahksss....

lepas je makan terus we all balik ke opis semula...
maklumlah masa pendek ...
kalo tak harus singgah Ampang Point jap...

so pada Rizana.. aku merakamkan ucapan terima kasih kepada ko....
sbb blanja aku makan ekk...
pada rozaini plak....
hujung bulan ni jgn lupa...pizza....
kena blanja gak sbb dapat duit anjakan gaji kan...

fuhhh!!!!!!!!! nikmat..nikmat...
kalo dapat makan free selalu cam ni...
pizza ekk .. jgn lupa tau....
ahhakss...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, March 17, 2010
categories:

10 comments

  1. wanie_cmi Says:
  2. wahhhh...
    bestnyer ader org belanja makan......

     
  3. Hi..
    Salam Kenal..

    Thanks ke blog saya..
    And thanks advice k.
    Appreciate it..

    *Kat McD, saya lebih suka Ayam Goreng..
    Sedap..

     
  4. rasp Says:
  5. rezki tu....
    i pun suka spicy chicken mcdeluxe tu....
    pedas and sodapppppp...

     
  6. ArELeEz Says:
  7. leez pon sker spicy chicken mcdeluxe. sodap ahh..!

     
  8. lieya plak suke double chesse burger...yummy2....

    tapi set bekpes chicken magmuffin mac d mmg terbaik
    adoi...teringat2 plak....ade hujungminggu ni pi bekpes
    kat mac d nie heheeheh

     
  9. oooo sedappppp sedappp freee plak tuuuuu :)

     
  10. .::WaNiE::. Says:
  11. wani pun suke chicken mcdeluxe, ada ke kawan wani kata bazir beli mcdeluxe tu sbb sama besar ngn mcchicken..

    **tak sama langsung kan??

    eiii kupon freee :P bestnyeee

     
  12. mama_umar Says:
  13. mmg McD tgh2 bulan ni sgt2 la nikmat bile ditelan ye x..hihi,rezki ina laa

     
  14. LiAnA Says:
  15. huh.. spicy chiken mcdeluxe tu pun ku suka gak...
    sedapp!!

     
  16. CuTeMiUt78 Says:
  17. wwaalllaaa.. untung ada org belanja... seronok gitu

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS