Hari ni aku period...
makan ubat.. so reguler ler period aku ni..
bila dah period ni mood pun down...
rasa mcm nak shopping jer ..
nak hilangkan stress...
tapi duit takde
kalo shopping guna daun leh tak????

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, March 10, 2010
categories:

14 comments

  1. mrs.ecam Says:
  2. bleh...g la try...hihihihihi

     
  3. Fiza's Says:
  4. akak, kalau leh guna daun sy pun nak lah...

     
  5. owh..kalo period sure mood pun ke laut hehehe
    eila ni tgu period plak tak dtg2 ni...dah seminggu delay..nak cek takutttt hehe

     
  6. daun tu kena jual dulu utk dpt nilai tukaran RM kak..hehehe

     
  7. mamaaerish : Says:
  8. ha ha ha... kalo leh bagitau eb yer... wink

     
  9. sama la kita....ni pun tengah piriod gak...mood tak menentu asyik nak marah ja....

     
  10. SURIA AMANDA Says:
  11. hahahaha..kak..kalau laku jugak daun2 tu bagi tau eh..satu kampun i pi soping kat klcc

     
  12. kak,

    akak makan ubat ape betulkan period... nak try jugek..

     
  13. Shafie Says:
  14. guna daun? hehe.
    bgs tu kalau bleh guna.
    pe lg..shopping r :p

     
  15. .::WaNiE::. Says:
  16. eeh sapa kata takleh..tapi make sure tokey kedai tu anda kenal okkk hahahah

     
  17. YanDarwisy Says:
  18. yan pun sedih kalau periot, stress.amik clomid, tapi periot makin kucar kacir. nak tambah lg sorang...masih blum ada rezeki

     
  19. Delimasari Says:
  20. sama le kte --- kawan karib dtg....

     
  21. nadja Says:
  22. hah kak leh per guna daun .. tuh citer ponti tu heheh

     
  23. gee ryder Says:
  24. daun duit2 tu boleh rasanye hahaha..dulu kecik2 selalu guna utk main pondok2 :)

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS