Biasanya hujung minggu korang buat per????
kalo rasa-rasa nak duk umah je sbb duit takde...
apa kata korang jalan-jalan window shopping..
alah.. just window pun ok gak kan...
boleh gak hilang lemak-lemak sikit kat badan tu..
aaahhaaaksss.........

sapa-sapa yg tinggal kat Cheras..
mesti korang tahu kan tempat ni...
kebetulan inilah pertama kali aku gi sini...
walhal dah lama bukanya..
tapi semenjak duk kajang ni ..
mcm tak berkesempatan je nak berjimba kat sini...



memula niat dihati just nak window jer...
skali tu .... ngapppp.. terus capai 2-3 barang...
mujurlah barang keperluan utama...
kalo tak.. takdenya menteri kewangan nak lulus peruntukan....



jadilahkan....
sementara nak tiba 25hb...
eee tak sabar nak tiba 25hb...
ikut list ni dah penuh mcm-mcm nak dibayar...
alahai.........

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, March 11, 2010
categories:

6 comments

  1. kat ipoh takde carefour, cian ieda, tesco pon tesco lah, miahahaha!! :)

     
  2. hahahah..

    kak ina, saya pun tgh menunggu 25hb ni... tetiba rasa cam lambat je masa berjalan kan?? aduyai... megi jelaa.. huhuhuhu..

     
  3. .::WaNiE::. Says:
  4. tak penah pegi :D

     
  5. Delimasari Says:
  6. care4 cheras = lom masuk lg === dekat ngan umah SIS ni

     
  7. jarang nak pegi window shopping... haha... macam ada gam buat melekat depan laptop...huhuhh...tu pasal makin bulat tuh...hahaha...

     
  8. sib baik ps tak dak care4.....

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS