Minggu ni memang blog aku tak tentu hala..
kejap bersawang.. kejap ada...
kiranya mcm tak meriah gitu...
kalo tak... ada gak benda yg aku nak update..
kurang-kurang 2 N3 sehari...
tapi disebabkan minggu ni aku bz handle kursus..
so blog aku pun sunyi gak...



so mula-mula aku nak upload gambo byk-byk...
tapi nampaknya wifi kat IPPTAR ni slow yg amat...
asyik loading memanjang...
so jadilah 2 keping ni jer...
kalo agak-agak rindu kat aku...
ko tgklah gambo aku kat bawah ni...
gambo terbaru ni tau...
ahahksss...



agak-agak... tahu tak aku yg mana ni????

Posted by Diarihatiku1976 on Thursday, March 25, 2010
categories:

7 comments

  1. Sharinginfoz Says:
  2. seronok kan pi kursus ramai2.. boleh lari daripada keja tapi lepas tu sure banyak kerjaa kena siapkan..

    Jumpa Doktor Gigi

    Melancong Percuma???

     
  3. zh-ena Says:
  4. yg tak pandang camera tu ker

     
  5. .::WaNiE::. Says:
  6. i love kursus..walau ramai orang tak suke

    kekekeke

     
  7. Puteri Satu Says:
  8. uit...bumper ko tu sila cover sikit ye...ahaks...

     
  9. atty's Says:
  10. kty rabun kena pakai kanta ni nak tgk mana satu ko ..

     
  11. lorrr... aku yang pakai baju merah duk depan no-2 dari kiri tu ler... awat tak kenal-kenal wehhh....

     
  12. Delimasari Says:
  13. kte kenal depan tu, baju merah

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS