Contest Digi Prepaid So Easy

N3 lain ada dibawah...

Hahahhaaa.... lawak ..lawak...
semenjak Nuffnang ni byk beri iklan kat aku..
semangat aku nak masuk contest dan promote iklan nuffnang ni..
aahahksss.....
konon-konon nak bodek si Nuffnang lah kan..
sok..sok.. beri iklan byk sikit ekkk....cik nuffnang...
wahhh.. cik ker????
hihi pepandai je beri jantina pada cik Nuffnang...

Ermmm yang benonya gini citernya...
ada satu iklan digi masuk kat blog aku...
bila aku godek-godek...
mentelaah, kaji dan baca iklan tu...
aku teruss zasssssssssssss....
nak trylah...........

bukan susah pun aku tgk...
mudah je....
memula ko pilih template..
pastu ko upload gambo ko yg paling menarik dan cute ko rasa...
pastu ko edit-editlah sikit gambo tu..
ikut bentuk muka yg dia dah beri tu....
settle semua ko jgn hantar ...
ko preview dulu... manalah tahukan kot senget benget ker...
ko adjust-adjust dulu.....
dah agak-agak ko puashati...
ko isilah borang yg disediakan...
borang tu maklumat-maklumat penyertaan ko lah kan..
kalo tak kang bunatnya memang ...
camner plak dia nak beri ko hadiah...
nak call sapa plak....
tak gitu cik Nuffnang????? ahahasskkk...

pastu bila dah hantar tu.. ko mulakan kempen ko pada kawan-kawan
suruh they all vote ko....
alahhhh.. kalo menang ko blanjalah they all yg vote ko tu...
kenalah modal sikit kan..
mana plak pakai air liur je.....
tak gitu cik nuffnang????

hihihi nuffnang lagi.... dekat lapan ploh juta kali ..
aku seru nama nuffnang..weekekekeee.....

so......kalo korang nak tgk tak hasil contest aku???
inilah dia... taraaaaaaaaaaaa............



gambo aku bersama En Hubby...



dan gambo anak-anak saudara aku....

amacam.. ok tak..
agak-agak boleh memang ker....

korang tolonglah vote aku ekkk......
korang vote aku kat sini ... kat Digi Prepaid ni ..

kalo korang tak faham bebelan aku ..
korang boleh gak klik kat sini....

so apa tunggu lagi... meh ler klik cepat....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 30, 2010
categories:

10 comments

  1. rasp Says:
  2. sempoi gak contest nie ek sis...
    nanti i gi vote k...
    tapi kelakar plak tgk gambar anak2 buah u jadi digiman tu hahahahaah

     
  3. A.I Says:
  4. Rajin sungguh kau! aku lom penah join contest nuff lagi..

     
  5. rasa nak join contest2 nuffnang nih... tapi sekarang tengah kelam-kabut hal lain... adehhh... teringin nak joinn...

     
  6. mk ina....sal gmbar kita kt situ...
    malunye.....cewahhhhhhhhh

     
  7. .::WaNiE::. Says:
  8. wahahah rajin rajinn comelll:)

     
  9. CuTeMiUt78 Says:
  10. oh.. nak tlg vote ya.. blh...klu memang jgn lupa daku erk..

     
  11. Delimasari Says:
  12. masuk contest yerkkk == SIS tolong vote ni...

     
  13. Miss Nurul Says:
  14. hehe...kiut gak...bagus3.... :D

     
  15. atty's Says:
  16. macam besh je..

     
  17. Elyn Says:
  18. rajin tul!! tp mendatangkan hasil kan?? wink wink kat NN

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS