Hari ni tak tahu nak update per..
layanjelah gambo ni..
muka nilah yg akan anda jumpa dimana-mana
kalo jumpa tegur-tegurlah yekkk....
ecehh.. ayat taknak kalah...
mcm femes sgt...



















AMACAM???
RASA-RASA ADA NAMPAK KAT MANA-MANA TAK????

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, March 17, 2010
categories:

19 comments

  1. sI tEDI Says:
  2. suka gambar yang last! :)

     
  3. Puteri Satu Says:
  4. eceh.. itu gambor tu yang paling lawo dan nampak kurus la tuh.sebab tu tempek kat sini..ahaks...

     
  5. tEDI - TQ.. AHAHKSS

    PUTERI - SEMESTINYA LER...

     
  6. nizza-abira Says:
  7. kalu nampak nizza pun jgn lupa tegur ye =)

     
  8. cik mas Says:
  9. posing sakan kakak ni.. ahaks..

     
  10. Ibuhani Says:
  11. nanti bertegur2 sapalah kita :)

     
  12. heheh kita sama ya...pakai cermin mata...

     
  13. hehehe...blom penah tjumpa lg...

     
  14. cantik..muka very the suci giteww..itulah kalau org cakap kan,kalau hati baik mmg nampak seri di muka.hahah

     
  15. SURIA AMANDA Says:
  16. sokong..sokong....boleh jadi isteri yang solehah and bakal ibu jugak satu hari nanti nih..aminnnn...

     
  17. nza Says:
  18. pernah nmpak la.....hi, kt blog ni.

     
  19. Mak Su Says:
  20. insyallah, kalau terjumpa & recall, akan maksu tegur :)

     
  21. illa Says:
  22. hehehe..sy pun suke amik gambo..huhu..tp hubby xsuker la plak ;p..yer la pic yg last tu sy suker tau..;)

     
  23. skrg aku ni dah lame x bergambor...huhuhu...so, x kurang byk dah koleksi gambor aku....

     
  24. Erin Rashid Says:
  25. so far tak pernah nmpk akak lagi
    akak stay kt mana ek?

     
  26. fazemy Says:
  27. Gambar yg last tu takleh blah. hahahahaha. Ala muka kak ina ni cam muka cikgu2 sekolah je. COnfius klw jmpa kat luar nih. haha

     
  28. .::WaNiE::. Says:
  29. adaaa..nampak kat sini hehehe

     
  30. erin akak stay kat kajang.. kejer kat kl

     
  31. Delimasari Says:
  32. rase penah nmpak kat Cheras tp nk tegur
    takut salah org.... hehehehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS