Tarikh : 17 April 2010 ( SABTU )
Masa : 10.00 pagi hingga 5.00 petang
Tempat : Ruang Legar, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


Ok..ok..ok...
dgr sini semua orang-orang kampung..
org bandar... orang yg baca blog aku ni....
sapa nak ikut aku gi Gatsby Deodorant Street Fair ??????????
alah... jomlah....
jgn bimbang... they all tak checknya ko nyer ketiak berbau ke tak????
busuk ker..masam ker.. wangi ker... harum ker.. semua boleh pegi tau...
waakkakaka......

Actually aku nak mintak korang kosongkan diary korang
pada 17 April 2010 tu...
bukan per tau.. sbbb.........
pada tarikh tu ada street party besar-besaran yang grand dan hebat...
dari korang dok temenung ingat kekasih yg dah tinggalkan korang...
ataupun dok boring tak tahu nak gi mana ..
baik kita gi Berjaya Times Square, Kuala Lumpur ni...
hilang stress..........
bukan jer hilang stress dan berhibur malah dapat pelbagai hadiah yg hebat...

ooo''ooo....
mesti korang tanya apa yg bestnya di Gatsby Deodorant Street Party ni kan?
hahahhhh... nak habaq mai... macam-macam adaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

ada pelbagai gerai permainan yang disediakan...
korang nak tahu...
dari acara yg seringkas membaling getah..
hinggalah ke aksi-aksi yang melucukan dan menggelikan hati korang...
bukan tu jer.. malah kalo korang yg suka bergusti ni...
bolehlah masuk acara sumo dalam beg udara ...

Satu lagi kan.. peserta permainan ini ..
akan memenangi mata dan anda boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul
dengan barangan menarik dari Gatsby!!
Semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan
layak untuk menyertai cabutan bertuah.
Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah
adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit
dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!

Khas untuk para blogger pula mereka akan berkumpul di 'Street Fair'
dan ini peluang untuk berjumpa rakan-rakan blogger yang lain..

So confirmlah aku akan ke sana
untuk menyertai semua jenis permainan yang ada di 'Street Fair'
dan cuba menenangi seberapa banyak hadiah..
itupun kalo menanglah....
yang pasti acara-acara sebelum ini kelolaan Nuffnang,
pasti memberi keseronokan kepada peserta dan pengunjung!

Anda bagaimana? Jomlah ikut aku weh....aku jamin pasti acara ini
memberi penuh maklumat dan kemeriahan kepada peserta dan pengunjung!

Bagaimana hendak ke Gatsby Deodorant Street Fair?
Terdapat beberapa pengangkutan yang boleh anda gunakan ke Berjaya Time Square, Kuala Lumpur. Antaranya adalah seperti berikut:

* - Monorail - sila turun di hentian Stesen Imbi
* - Menggunakan perkhidmatan bas atau teksi - pemandu pasti mengetahui Berjaya Time Square
* - Memandu - menuju ke Jalan Imbi

seronok kan.....

pendek kata korang akan berpuas hati..
dan yg penting anda tidak akan balik dengan tangan kosong...

kalo korang tak puas hati dengan bebelan aku ni...
korang bolehlah klik kat sini untuk maklumat lanjut...

ingat....... 17 April 2010...

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, March 19, 2010
categories:

4 comments

  1. amboi.....panjang lebar......puas ati2x

     
  2. dah lama tk pegi times square tu..sbb penuh ngan budak2 sekolah je...hehe

     
  3. Puteri Satu Says:
  4. uiks... sakan up nufnang nih... dah jadi blog nufnang pulak.. bukan blog dairi hatiku ekkk..? setiap entry seme pasal nufnang.. baik punya kipas nih....

     
  5. puteri - suka hati aku ler... blog aku...

    eila - betul.. betul...

    ninie - puashati... dapat luahkan...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS