semalam aku takde opis..
sehinggalah hari ni..
kiranya dua harilah aku berseminar dan bengkel ni...
aku gi seminar anjuran PUSPANITA di Putrajaya...
actually best seminar ni...
tapi yg tak bestnya penceramah dialahhh...
punyalah ngantuk....



org sakan dgr ceramah..
aku plak sakan posing ngan member-member...
tapi kan...
yg tak bestnya lagi kan...
gerai jualan tak banyaklahhhh....
selalu kalo program mcm ni...
bab sesi menghabiskan duit yg paling ditunggu-tunggu...



aku tgk byk booth info jer...
mcm TEKUN, MOA, SSM, dsbnya....
so tak dapeklah we all nak memborong...
yg ado adalah gerai nenas, roti arab, kek, dan segala mcm jem...
semua tu tak membangkitkan selera aku nak membelinya....
so jimatlah aku kali ni....
sikit duit pun tak kuar dari beg aku...
wakakakkkaa... syukurrr................

tapi hari ni rasanya best kot..
sbb hari ni penuh aktiviti dengan bengkel...
bengkel yg aku pilih adalah bengkel kecantikan....
wahhh... nak cantik ya....
harap-haraplah kan....
lepas utk diri sendiri jekkk.....

actually ada byk bengkel...
yg paling popular ada bengkel jahit manik....
tapi tak kuasa aku jahit manik ni...
aku dah tahu dah bab jahit manik ni..
cuma malas dan takde masa je nak jahit....

nak masuk bengkel urutan plak...
best gak.. tapi tak kuasa kena bawa kain batik dan tuala tu....
so amik bengkel kecantikan jelah....



so tgklah.. kalo aku rajin snap gambo ..
nanti aku tayanglah ekk...
kalo nan ado...maap jelah.. yekkk...

Posted by Diarihatiku1976 on Wednesday, March 31, 2010
categories:

10 comments

  1. Erin Rashid Says:
  2. saya teringin nk masuk bengkel make-up2 nih
    kire bengkel kecantikan la
    huhuhu
    sesuaila sbb saya tak reti make-up2 ni
    huhuhuh

     
  3. nadja Says:
  4. eh kak.. akak keja government ker kak.. byk tui seminar.. penat kan..

     
  5. comelnya nenas tu? mmg jenis kecik2 ke kak?

     
  6. YanDarwisy Says:
  7. Aikk, ceramah bleh siap pose2 lagi tuh...kalau pegi bangkel make-up mesti syiokk kan. utk cik abg jugak!

     
  8. .::WaNiE::. Says:
  9. best gak ni :) mcm2 bengkel lak ekk

     
  10. Delimasari Says:
  11. sempat bergambar le ni...

     
  12. Miss Nurul Says:
  13. seminar bergambar ekk..hehehehe...............

     
  14. hamboi dan lagi snap2...

     
  15. lily lotus Says:
  16. mengantuknya kalau speaker membosankan

     
  17. uNIqIKA Says:
  18. dh lama x gi semiar2 yg buat kan mata mengantuk ni.
    huhu...

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS