Tipuuuuuuuuuuu..........
Tipu ina tak beli apa-apa .....
tgk beg plastik ni........



semua diatas ni bukan aku punya sorang tau...



aku punya yg ni hahhhhh.........
satu jer tau.......
nak tau per..
meh tgk apa kat dalam...



hahhhh.......
ni hahhhh......
seluar je... takde apa yg menarik pun.......
bezanya kali ni aku beli SELUAR PREGNANT..........

apa????????????
SELUAR PREGNANT??????????????
nape????????? tak caya??????????
kalo tak caya.. tgk ni......
siap ada bangle adjust perut lagi tau...



takpelah.. nak tunggu pregnant tak pregnant-pregnat...
so dari mati tercelik....
beli jelah ina oiii....
mana tau nanti aura pregnant tu datang meresap...
ahahksss......

psssttttttt ............
meh sini dekat telinga tu.....
aku nak habaq mai.....
eceh... cehhh.. padahal aku dah gemuk ...
last-last seluar pregnant jelah yg muatnya..
ngeh..ngehh..ngeh....

Posted by Diarihatiku1976 on Tuesday, March 16, 2010
categories:

17 comments

  1. YanDarwisy Says:
  2. kengkadang tu baju pregnant pun yan sauk jugak kak...
    sama masalah...maner tau terkene badi org mengandung. sesamalah kita cuba erk!

     
  3. Mak Izz Says:
  4. kak ina, nanti basuh seluar tu jangan masuk mesin tau (kalo rajin, basuh tangan). saya dh beli seluar/skirt peknen kt v-one tu 3-4 helai dh, kalo basuh dalam mesin, alamatnye.. tercabutlah segala besi & butang tu.

    tapi ada cara untuk menyelamatkan seluar tu dengan basuhan mesin, jangan lupa masukkan seluar tu dalam jaring/net berzip dulu, kemudian baru masukkan ke dalam mesin. bukan pe, nanti dah tercabut butang & besi cangkuk tu, getah pun mulalah lari. payah nak betulkan nanti.

    pesanan penaja dari saya, pelanggan tetap V-One :)

     
  5. Erin Rashid Says:
  6. kelakar la akak ni
    takpe2 nnt kalo V-one tertanggal sume
    akak try modern mum plak k
    heheh

     
  7. mamaaerish : Says:
  8. hik3... xperla... best per... lembut jer kainnyer kan?... slesa... (",)

     
  9. SyaNa Says:
  10. kak mmg selesa sgt pakai suar tu
    tak sedar kalo mkn banyak sbb banyakkkk space
    hehehe hati2 tau kang terbabas

     
  11. fazemy Says:
  12. Hahahahha. Saya suar pregnant tak pernah beli lg. Baju pregnant slalu sbbnya kan baju2 mak2 menagndung ni cun2 stylo je kan. Cuma besar tang perut je. Ok what senang perut nak bnernafas. haha

     
  13. Oyis Says:
  14. baju org pregnant mmg selesa. maternity t-shirt masa ngandungkan si aisyah dua tahun lps pon duk pakai lg ni ha wat t-shirt basahan kat umah aje hehehe

     
  15. aik... satu geng ngan mama aqilah ke ni..?? huhuhu

     
  16. Delimasari Says:
  17. janji selesa kan INA.....

     
  18. Ena Qalinsya Says:
  19. wakakakak ko biar btol kak ina weh..
    takkan gemuk ko sampai rembat suar peknen..
    gemuk aku tak camtu tapi aku ade rembat gak blaus peknen tau muahahaha

     
  20. Ena Says:
  21. ehehehhe..
    tompang gelak juge lah..
    apapun kan..janji selesa kan!..

     
  22. POSH76 Says:
  23. borong sakan tu...elok gak beli simpan bila pregnant nanti hehe insyallah

     
  24. NuR Says:
  25. kita doakan semoga berkat pregnant tu sampai...
    tapi pakai je apepun..
    asalkan nampak kena dgn badan kita kan?

    =)

     
  26. ahahhaa..kelakar plak baca post awak ni..neway salam kenal ye...xchange link ekkk...thanks jenguk blog tak seberapa saya tu hehe

     
  27. .::WaNiE::. Says:
  28. hahaha..eh tapi baju2 pregnant skrg lawa2 comel2 sangat kan hahaha

     
  29. ina, kena cepat2 peknen ni..sebab tu lesen gemukkan diri hahaha

     
  30. sis, i got ur link from nuffnang..ina pun suka pakai suar pregy sbb selesa sgt..biar la gabak pun, pakai kat umah wat tido..nak pregy lagi..lambat lagi kot..hiihi

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS