yang benonya aku dah lama nak buat entry ni..
dari hari isnin lagi...
tapi yelah aku takde masa...
maklumlah bz ngan kursus...
entah nape hati aku panas membuak-buak.
tersentap terus bila aku baca satu komen ni...
lama dah aku tak puas hati dengan minah sorang ni..
tapi.. malas nak amik pot..
yelahkan... dah nama pun comment...
sukahatilah nak komen apa kan...

tapi yg tak puas hatinya... setiap kali dia komen...
mesti ayat yg menyakitkan hati...
maybe dia tak sedar... ataupun dia memang sedar...
atau.. pada dia komen dia tu bagus...

yg aku peliknya... org komen kat dia buruk2 tahu plak melenting...
tak boleh ker komen yg berguna sikit..
atau kalo nak pedas pun.. gunakanlah bahasa yg lembut sikit...
atau komen yg membina.. bukan mengutuk...
kan ke bagus....

ni setiap kali komen mesti mcm tak puashati jer....
kalo agak-agak berbulu dengan N3 aku ni.. jgnlah buka.. delete terus list blog aku ni dalam list dia...

aku tulis lain.. mesti dia tafsir lain..
org lain takde pun gitu..dia jer aku tgk.. mcm tak sedar diri langsung...

aku rasalah.. selama aku berblog ni...
aku tak pernah pun komen yg buruk-buruk kat blog dia..
kalo aku berbulu pun dengan N3 dia...
aku just ignore jer... just baca jer...
pada aku... dari dia komen gitu.. baik dia takyah komen langsung...

blog dia pandai plak setiap komen nak tapis..
hahhh.. tu semua tanda per....
sure dia pun tak puashati kalo org komen yg buat dia tersentap kan???
so... sedar-sedarlah ekk..
ko buat kat orang... tak mustahil... org buat kat ko..
allah bayar cash sekarang...
takyah tunggu kiamat ...kat akhirat ke baru nak balas...

aku rasa ..aku dah pernah buat n3 sentap ni ..
kiranya dah 2 kali dah...
agaknya kali ketiga ni...
dia nak aku tuliskan nama dia besar-besar kot...
jgn sampai aku buat gitu weh...
aku ni tak suka besar-besarkan benda yg remeh temeh ni....
tapi takpelah...
n3 yg berikutnya kalo aku rajin..
aku akan link N3 yg menyentap jiwa tu ya....

kalo ikutkan memang aku nak diam jer...
tapi bila aku diam.. melebih plak dia...
isshhh..isshhhh..isshhhh...
dah lahhh... malas nak ckp penjang-panjang....
lu fikirlah sendiri....

Posted by Diarihatiku1976 on Friday, March 26, 2010
categories:

22 comments

  1. SURIA AMANDA Says:
  2. Sabar akak..sabar...memang orang ni mcm2 ragam..tak kemana pun orang mcm tu..biarkan aje..bukan ada pekdah pun kalau layan..

     
  3. Aida Hamid Says:
  4. salam..

    saba je la k.. kalau boleh, buat dek je ngan orang2 cam.. tapi, sesekali kalau nak melepas gak, kuarkan aje.. dari tersimpan..meletup plak kang.. biasela, macam2 orang, macam2 ragam.. ape yang penting!!!!! sabaaarrrr....heheheee

     
  5. LoVEaQshA Says:
  6. Orang tue mesti xpuas idop kot tue yg asik nk ngutuk org lain jer!!!
    Boh layan jer kak..

     
  7. rasp Says:
  8. spray je dgn ridsect kat lalat itu *ihiks*
    sabar ek sis...

     
  9. sabar je la ina.. mmg org suke menilai kite thru penulisan kite di blog..macam le kenal luar dalam kan...
    sebenarnya die nak tgk ina ni jenis cepat melatah ke tak..
    ala..wat cool je la bebeh...
    eila pun biasa kena gini..hehe

     
  10. nadja Says:
  11. akak bawa bersabar yer.. manusia nih biasa la kak sentiasa ader jer yang tak puas hati dengan kita.. yang penting akak tak yah layan dia sangat k.. bersemangat la sket kak nak g khusus tuh tau..

     
  12. sabar je la..
    tp pd saya.. kalau saya x der benda yg nice to say.. saya x komen apa2.. harap org lain mcm tu jugak..

     
  13. bolayan aja org2 cenggitu

     
  14. Ibuhani Says:
  15. sabar Ina....sabar. Kdg2 apa yg terkeluar dr mulut tu adalah gmbrn hati dia sebenarnya....so bila kita dah tau dia cam tu.....buat x tahu jerlah ekk....sabar ekk.... :)

     
  16. saveme_zero Says:
  17. sabar kina. biasa la manusia ni..mcm2 perangai. lantakkan dia je la.

     
  18. .::WaNiE::. Says:
  19. **mintak mintak bukan saya huhuhu

     
  20. lily lotus Says:
  21. silalah bagi link dia. nak bagi salam..hihii

     
  22. Gieyana Says:
  23. sabar yer..x pon ckp ngan dier terus terang...mybe dia x sedar ngan komen dia yg buatkan akak terasa hati...huhuhu

     
  24. Delimasari Says:
  25. sabar INA....

     
  26. Mak Su Says:
  27. saya harap saya tak macam tu..... huhuhu

     
  28. honeylanz Says:
  29. mmg blh sentap if org buat kita mcm tu..sabar yea

     
  30. Zawiyah Says:
  31. ina, org tu perasan bagus kot. abaikan je la org mcm tu. harap2 komen sy tak menyakitkan hati sapa2.

     
  32. nza Says:
  33. kt mana2 ada je prg mcm ni..spesis dynasor la tu..ada ekor...
    Sabar jelh....ttp kekdg geram gakkn.

     
  34. Puteri Satu Says:
  35. kalau dah ko tahu/pasti link sape ko tempek jekla kat blog ko... wat per nak takut... aku..klu aku tahu/pasti link sape yang kutuk aku.. mang aku tempek je kat blog.. berani kerana benar..! Tempek je.. tapi klu dah orang tu komen sekadar bergurau.. aku rasa... aku tak kisah... cam ko ngan aku... klu ko komen main belasah kat blog aku... aku tak kisah.. sebab aku kenak ko...ko kenal aku... so... anggap je benda tu gurauan... selagi tak melampaui batas... tak tahu la kot ko tak tahan gurau... klu komen aku.. ko gitahu je aku... sumpah! aku tak komen dah kat blog ko!....wakakakkaa...

     
  36. oooo ini mesti jenis orang tak pikir perasaan org lain msa menulis ni...mungkin dia rasa biasa2 je tp sbnrnya blh bikin sentap org lain..sabar la kak...

     
  37. aYu Says:
  38. sape kak?

     
  39. gee ryder Says:
  40. ish ni la yg xsyoknye kt dunia blogging ni..

    takpe tepek je link dia terus..nk gak tau sape hehe

     

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin

Contact

E-mail :- azlina_1976@yahoo.com
No tel : - 012-2792008
Facebook :- Azlina Abd Rahman
skype :- camarputih00

Blog Archive

Sila Klik Di Sini

GET HAPPY

FOLLOWERS